Yeme & İçme Sütlaç sever misiniz, kimler sütlaç yemek isterdiniz? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sütlaç yaptım ben huusunumlu foto falan çekemem hem siz yabancı değilsiniz cmdkd Güncellemeler1 yıl Sütlaçtan önce bento pasta yapmıştım artık o kadar sıradanlaşmış ki paylaşmayı unuttum soru hakkım da kalmadı ühhühüh Sütlaç sever misiniz, kimler sütlaç yemek isterdiniz? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet severim tabi ki de ,,, 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tarçınsız yiyemiyorum sadece ramazanda yaptığım bir tatlı kendisi 1 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Ben de tarçınlı yedim
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben fırın sütlaç dışında yiyemiyorum yahu, fırın sütlaça da aşığım. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Tek başıma sütlaç yemeyi seviyorum ama fırında Olcak. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet severim ama fırında daha çok. Fındık kırığıyla süslenmiş şekilde. 1 0 Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% 1 yıl Çok severim ya sütlaç olsun da kim olduğu önemli değil 1 0 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Pirinçler dagilmamis Olmamış buKırık pirinç kullanVe karamelize olmalarını sağla 0 6 Yorumla Nesliççe 1 yıl Pirinç niye dağılsın Yorumla Bubifake24 1 yıl Erimesi lazım kanks Yorumla Nesliççe 1 yıl Saçmalamaa Yorumla Bubifake24 1 yıl Kıtır kıtır pirinç gelir öyle güzel olmaz Pirinç sütle butunleşcek Yorumla Nesliççe 1 yıl Kanka pirinçler pişmiş tabi ayrıca ben tatlıcyım bana sütlaç yapmayı öğretme fjdkdkd Yorumla Bubifake24 1 yıl Ben gurmeyim, atadan dededen gurme. Güven bana Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Severim tek yerim. Kimseyi çekemem 1 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Aynı kafadanız 🦋 Yorumla
BorisM Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Ben severim. Tek başıma yemeyi severim😂 1 3 Yorumla Nesliççe 1 yıl Hepsini kendin yiyesin diye dimi clsslsk Yorumla BorisM 1 yıl Yemek içim kimseye ihtiyacım yok😂 Yorumla Nesliççe 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ben bayılırım, çok severim çok severim. 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl ıkram edersen senınle yerım ev sutlacı dısında yemem 0 0 Yorumla
SoruManyağıı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ooo fırın sütlaç favoridir 0 6 Yorumla Nesliççe 1 yıl Fırınlamakla uğraşamam fjsks Yorumla SoruManyağıı 1 yıl Ama çok iyi oluyor Yorumla Nesliççe 1 yıl Ben de severim ama fırınlanmamış da severim Yorumla SoruManyağıı 1 yıl 20 dk fırına atacaksın abartma Yorumla Nesliççe 1 yıl Abartmayı severim Yorumla SoruManyağıı 1 yıl Yapta yiyelim ya Yorumla
nicksiiisiiz Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cok severim ve daha bugun yedim 0 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Oo iyii Yorumla
heygeorgegrg Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl kakolusutlacccc 0 2 Yorumla Nesliççe 1 yıl Iyk Yorumla heygeorgegrg 1 yıl sus Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evet severim tabi ki de ,,,
Tarçınsız yiyemiyorum sadece ramazanda yaptığım bir tatlı kendisi
Ben de tarçınlı yedim
Ben fırın sütlaç dışında yiyemiyorum yahu, fırın sütlaça da aşığım.
Tek başıma sütlaç yemeyi seviyorum ama fırında Olcak.
Evet severim ama fırında daha çok. Fındık kırığıyla süslenmiş şekilde.
Çok severim ya sütlaç olsun da kim olduğu önemli değil
Pirinçler dagilmamis
Olmamış bu
Kırık pirinç kullan
Ve karamelize olmalarını sağla
Pirinç niye dağılsın
Erimesi lazım kanks
Saçmalamaa
Kıtır kıtır pirinç gelir öyle güzel olmaz
Pirinç sütle butunleşcek
Kanka pirinçler pişmiş tabi ayrıca ben tatlıcyım bana sütlaç yapmayı öğretme fjdkdkd
Ben gurmeyim, atadan dededen gurme. Güven bana
Severim tek yerim. Kimseyi çekemem
Aynı kafadanız 🦋
Ben severim. Tek başıma yemeyi severim😂
Hepsini kendin yiyesin diye dimi clsslsk
Yemek içim kimseye ihtiyacım yok😂
😂😂😂
Ben bayılırım, çok severim çok severim.
Valla canim cekti :((
ıkram edersen senınle yerım ev sutlacı dısında yemem
Ooo fırın sütlaç favoridir
Fırınlamakla uğraşamam fjsks