Yeme & İçme Kanat temizlenir mi? Üzerindeki deri alınır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni yemek yapmasini ögreniyorum kanat temizlenir mi Soslayip pişirsemi ki? Kanat temizlenir mi? Üzerindeki deri alınır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben üzerini kontrol ediyorum nolur nolmaz tüy kalmışmi diye hatta duruma göre Ocak üzerinde ateşten geçiriyorum 1 0 Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Deri tercihe gore ama lezzetli olur deriyle haslamasan daha iyi tadi yerinde olur. 1 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Tüyleri yak sosla ver ocağa fırına bide tereyağlı pirinç pilavı bide buz gibi cacık ohhh misss 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl tüy kalmasın deri isteğe göre alınır ya da alınmaz ısıyı iyi ayarlarsan güzel kızarır 0 0 Yorumla
sssormayiseviyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl mangala da olckasa deri alinmaz yagda da alamsna oyi olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Pişirirken temizlemiyorum ama pişince derisini yemiyorum çıkarıyorum 0 0 Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Güzelce yıka çok tüy varsa al yoksa sosla gitsin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Tüy hic yokdu Yorumla Berti53 1 yıl Sosla o zaman afiyet olsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Deri alınmaz tabiki lezzeti orada zaten 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Direk sosla pişir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Öyle yaptim Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Eline sağlık Yorumla Soran 1 yıl Sağolasın Yorumla
askerbey89 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Suya tut, yeterli. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Tutum Yorumla askerbey89 1 yıl Tavaya yağ dök, kızartmaya başla. Veya fırınada sürebilirsin. Yorumla Soran 1 yıl makinede pişiriyorum teşekkürler Yorumla askerbey89 1 yıl Afiyet olsun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben üzerini kontrol ediyorum nolur nolmaz tüy kalmışmi diye hatta duruma göre Ocak üzerinde ateşten geçiriyorum
Deri tercihe gore ama lezzetli olur deriyle haslamasan daha iyi tadi yerinde olur.
Tüyleri yak sosla ver ocağa fırına bide tereyağlı pirinç pilavı bide buz gibi cacık ohhh misss
tüy kalmasın deri isteğe göre alınır ya da alınmaz ısıyı iyi ayarlarsan güzel kızarır
mangala da olckasa deri alinmaz yagda da alamsna oyi olur
Pişirirken temizlemiyorum ama pişince derisini yemiyorum çıkarıyorum
Yıka tabii ki, deriyi alan var almayan var.
Güzelce yıka çok tüy varsa al yoksa sosla gitsin
Tüy hic yokdu
Sosla o zaman afiyet olsun
Teşekkürler
Deri alınmaz tabiki lezzeti orada zaten
Alınır sevmiyorsan
Direk sosla pişir
Öyle yaptim
Eline sağlık
Sağolasın
Deri alınmaz ama tüyler yakılır
Temizlenmez sosla pişir
Temizlenmez.
Ben hep alıyorum.
Suya tut, yeterli.
Tutum
Tavaya yağ dök, kızartmaya başla. Veya fırınada sürebilirsin.
makinede pişiriyorum teşekkürler
Afiyet olsun.