Yeme & İçme Yemek yapmayı sever misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sa 💅 Güncellemeler1 yıl güncel Yemek yapmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
gariphikaye01 Takip Et Xper 7 Yaş: 53 , eic 100% 1 yıl Evet yemek yapmayı çok seviyorum yalnız yaşadığım için kendim yapıyorum sen ne yapıyorsun yemek? 😊😊 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben bütün yemekleri yapabiliyorum yaa , bayâ hamaratım ahahahah 😅😅 Yorumla gariphikaye01 1 yıl Belli belli 😅😅 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Yemek fenomeni olarak evet severim.Hatta gurme olup sadece yemek için seyahat yapmak istiyorum.😀 0 0 Yorumla
Nazarolsamdeğmemsana Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yemek yapmayı severim yemeklerim begenilince çok mutlu olurum. 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Bence yemek yapmak zevkli bir şey epeydir yapmıyorum hazır alıştım..((( 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Evet aşkım çok severim. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl güzel aşko, bende çok severimmm 💖💖💖💕💖 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 💞🩷💖🌸 Yorumla
YediTeorii Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Severim ama bulaşıktan nefret ederim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bulaşık makinesi varsa onda yıka Yorumla YediTeorii 1 yıl Var ama onada dinmesin sevdmiyorım hep yemek yaparken başkasına yıkatırım 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet yemek yapmayı çok seviyorum yalnız yaşadığım için kendim yapıyorum sen ne yapıyorsun yemek? 😊😊
Ben bütün yemekleri yapabiliyorum yaa , bayâ hamaratım ahahahah 😅😅
Belli belli 😅😅
Yemek fenomeni olarak evet severim.
Hatta gurme olup sadece yemek için seyahat yapmak istiyorum.😀
Yemek yapmayı severim yemeklerim begenilince çok mutlu olurum.
Bence yemek yapmak zevkli bir şey epeydir yapmıyorum hazır alıştım..(((
Evet aşkım çok severim.
güzel aşko, bende çok severimmm 💖💖💖💕💖
💞🩷💖🌸
Ne severim ne sevmem
Hayır yapmayı sevmem
Severim ama bulaşıktan nefret ederim
Bulaşık makinesi varsa onda yıka
Var ama onada dinmesin sevdmiyorım hep yemek yaparken başkasına yıkatırım 🤣
Evet 😌
Yok kahvaltı hazırlamaya üşeniyomm
Sevmem