Yeme & İçme Haşlanmış ve didiklenmiş tavukla en güzel ne yapılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Çorba ya da pilav dışında nasıl değerlendirilir acaba ya🙄 Haşlanmış ve didiklenmiş tavukla en güzel ne yapılır? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence yanında pilav ve çorba güzel gider.. bir de salata olursa iyi. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Suyunu çorba yap, tavukla da ya tavuklu pilav ya da börek yap canım çekti vala 😂 2 7 Yorumla Soran 1 yıl Çorba ve pilav dışında dedim ama teşkoo sjdks pilav yapıcam Yorumla MrConfused 1 yıl Börek dedim 😂 Yorumla Soran 1 yıl tavuğun ne işi var börekte Yorumla MrConfused 1 yıl Hiç yemedin mi bence büyük kayıp Yorumla Soran 1 yıl Yedim çok gereksiz buldum sjskd Yorumla MrConfused 1 yıl Güzel yapamamışlardır 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben yapmıştım🤫 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Soslayıp sote yapmak ta salata eşliğinde çok şenlikli olur. 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Arabaşı çorbası ama sıcakta içilmez. Onun usulü karlı havada içilmesidir. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet soğuğu hissetmek lazım Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Perde pilavı 🙄 1 1 Yorumla Soran 1 yıl O çok yorucuuu Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Şöyle mevsim sebzeleriynen tavaya atarsın üzerine azıcık yağ ve tuz gezdirirsin sonra güzelce kızartır gömersin 1 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Ozmma bak şimdi tavuk salatası yapın cok harika olur biber domates harmanlayin bide baharatlar geldi mi üstüne 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl öğleden sonra gidip hemen bir tavuk pilav alıyorum en guzel o gider 1 2 Yorumla Soran 1 yıl bende öyle karar verdim Yorumla lenii 1 yıl sıcakalrda tavuk çok riskli ama olsun bir anda gözümde parladı Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bunlardan baska olmaz ya çorba ya pilav birini sececeksin yoksa sade ekmekle yee gitsin 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl bundan çok güzel sahte işkembe çorbası yapıyorlar uff deneyin 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Onu biraz baharatla tavada kavurup yanına patates olur küp küp birde pilav mis gibi olur 1 0 Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Çerkez tavuğu yap yanına da aç bir ufak.. Oh miss 1 0 Yorumla
Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Şehriyeli tavuk salatası yapılabilinir youtube üzerinden tam detaylı anlatım var bakabilirsiniz. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Pirinç ya da bulgur pilavı, sezar salata, tam buğdaylı tavuklu sandviç. 1 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Salata? Mor lahana ve göbek marul ile yapılan salata 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Çok güzel bir salataaa instada viral oldu ya 1 0 Yorumla
tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yumurtalı çok güzle oluyor, böyle kayısı kıvamı 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Az bir tereyağı, soya sosu ya da köri ile soteleyebilirsin. 1 0 Yorumla
__Delikanli__ Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Yoğurtlu makarnalı bir şey yapıyorlardı nefis oluyor 1 0 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bulgur pilavının üstünde çok güzel gider 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Şehriye salatası yap çok lezzetli oluyor.. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl arpa şehriye salatası içine dereotu vs 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 347 cevap paylaştı. Corba 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bence yanında pilav ve çorba güzel gider.. bir de salata olursa iyi.
Suyunu çorba yap, tavukla da ya tavuklu pilav ya da börek yap canım çekti vala 😂
Çorba ve pilav dışında dedim ama teşkoo sjdks pilav yapıcam
Börek dedim 😂
tavuğun ne işi var börekte
Hiç yemedin mi bence büyük kayıp
Yedim çok gereksiz buldum sjskd
Güzel yapamamışlardır 😂
Ben yapmıştım🤫
Soslayıp sote yapmak ta salata eşliğinde çok şenlikli olur.
Arabaşı çorbası ama sıcakta içilmez. Onun usulü karlı havada içilmesidir.
Evet soğuğu hissetmek lazım
Perde pilavı 🙄
O çok yorucuuu
Şöyle mevsim sebzeleriynen tavaya atarsın üzerine azıcık yağ ve tuz gezdirirsin sonra güzelce kızartır gömersin
Ozmma bak şimdi tavuk salatası yapın cok harika olur biber domates harmanlayin bide baharatlar geldi mi üstüne
öğleden sonra gidip hemen bir tavuk pilav alıyorum en guzel o gider
bende öyle karar verdim
sıcakalrda tavuk çok riskli ama olsun bir anda gözümde parladı
Bunlardan baska olmaz ya çorba ya pilav birini sececeksin yoksa sade ekmekle yee gitsin
bundan çok güzel sahte işkembe çorbası yapıyorlar uff deneyin
Onu biraz baharatla tavada kavurup yanına patates olur küp küp birde pilav mis gibi olur
Çerkez tavuğu yap yanına da aç bir ufak.. Oh miss
Şehriyeli tavuk salatası yapılabilinir youtube üzerinden tam detaylı anlatım var bakabilirsiniz.
Pirinç ya da bulgur pilavı, sezar salata, tam buğdaylı tavuklu sandviç.
Salata? Mor lahana ve göbek marul ile yapılan salata
Çok güzel bir salataaa instada viral oldu ya
Yumurtalı çok güzle oluyor, böyle kayısı kıvamı
Az bir tereyağı, soya sosu ya da köri ile soteleyebilirsin.
Yoğurtlu makarnalı bir şey yapıyorlardı nefis oluyor
Tavuk pilav 😬
Soslayıp salata yap efso
Bulgur pilavının üstünde çok güzel gider
Şehriye salatası yap çok lezzetli oluyor..
Çorba güzel olurdu...
Salataya koyuyorum ben en çok
Hint usulü sosla kavrulabilir.
Salataya ver direk hiç uğraşma
Çiğ köfte dürüme konulabilir
Sultan kebabı
arpa şehriye salatası içine dereotu vs
tavuk göğsü tatlısı
Makarna ile karıştırılabilir
Salata ve börek güzel oluyor
Tantuni yap
pilav üstü gider anca