Ortadoğu ve balkanların en iyi aşçılarını buraya davet ediyorum
Yumurta bile kıramam diyenler, siz de gelin... 👱🏻♀️
Ortadoğu ve balkanların en iyi aşçılarını buraya davet ediyorum
Yumurta bile kıramam diyenler, siz de gelin... 👱🏻♀️
noodle yaparım
Pilav 😋
Pilav kolay gibi görünüyor ama tutturmak çok zor. Pilavı güzel yapan, her yemeği güzel yapar derler. Doğru sanırım 👱🏻♀️
Doğrudur pilavlarim bi başla lezzetli oluyor ya
Cevap
6Cevap
Ben kendi yöremin yemeğini harika yaparım özellikle içli köfte, gözleme, perde pilavı ve kellepaça🥰
Ay gözleme dedin canım çekti 🥺
Kiz seni alan yaşadı
🥰
Valla güzel yaparım yakın olsaydık yapar misafir ederdim seni
Yemeksepeti'nden yemek sipariş etmek, sayılır mı?
En çok ne sipariş ediyorsun bakalım? 👱🏻♀️
Lehmacun, Pizza ve Tantuni bu aralar.
Pizza ve tantuni dedin, beni tam kalbimden vurdun. Sen hiç yemek yapmaz mısın yani? 👱🏻♀️
Yemek ve yapmak hiç uyuşmayan ikili. En son salçalı sosis yapayım derken salça simsiyah olmuştu, o derece beceriksiz😱
Ahahahsh tatlıymış. Şimdi bana 'çok biliyorsun sen' diyeceksin belki, ama ev yemeği de yemen lazım. Yoksa düzgün beslenmediğin için çok hasta olursun 👱🏻♀️ ☠
Bana göre değil ev yemekleri bea.
Diyelim ki yemek alabileceğin her yer kapanmış, ne yapıcaksın? ☠ Farklı bir kişiliksin, insanda inceleme isteği uyandırıyor ahahsd
Tost yaparım, kahvaltı vs. Yani olmadı bir Airflyer da patates kızartabilirim.🤔
Bunlarda yemek sayılır. (Patatesten bahsediyorum.) Demek ki seni konfor alanından çıkarmamız gerekiyormuş. Bak, zorda kaldığında yapıyorsun 👱🏻♀️
Teknoloji sayesinde ama gene.🤔
Bence haticeye değil, neticeye odaklanalım. Belki ilerde çok ünlü bir patates kızartmacısı bile olursun, ne dersin? Bu karamsar ruh halini senin üstünden atmak lazım ☠
Yok artık, beceriksizim ben zor.🤦
Zor şeyleri sevmez misin? Onlarla uğraşıcak enerjin ve vaktin yok mudur? 👱🏻♀️
Ben bir zoru online oyunlarda deniyorum, o kadar. Reel hayatta pek sevmem.😂
Her şeyin oyunlar sanırım 👱🏻♀️
Yani evet. En çok vakit geçirdiğim orası.🤔
En çok vakit geçirdiğin yer orasıysa, ve ordan dışarı çıkmak istemiyorsan, bir şey yapamayız tabii ki ☠ Ama yine de dışarıda da hayat var bunu da bir düşün derim. Ben Genshin Impact oynuyorum, eğlenceli geliyor👱🏻♀️
Şu aralar Emergency daldım oyunda, baya keyifli. O oyunu biliyorum ama tarzım değil pek.🤔
Neden? Kadınlardan korktuğun gibi, anime kızlarından da korkuyor musun yoksa? 🤭👱🏻♀️
Tarzın olmadığını o kadar iyi biliyordum ki ahahahsh
Anime eskisi gibi ilgimi çekmiyor. Anime kızlarından niye korkayım ki zaten gerçek değil onlar.🙄
Gerçek olsalar onlardan da korkar mıydın yani? 🤭
Korkulabilir neticede kadın ruhu var.🤔
Korkma sebebin ne ki? Bu konuda kötü tecrübelerin olduğunu düşündüm ☠
Duygusal varlıklar ile aram pek iyi değil.😂
Duygusal varlıklarla aranın iyi olmaması anlaşılabilir, ama insan sevmek ve sevilmek isteyen sosyal bir varlıktır. İstediğin kadar reddedebilirsin, ama bu ihtiyacını kendi içinde bastıramazsın ☠ Sevilmek, saygı duyulmak, anlaşılmak hatta saçlarının arasında gezinen bir çift ele ihtiyacın olmadığına inanmıyorum. Çünkü bu insani bir istektir ahahahsh
Ufak bir bilgi vermek istedim 'duygusal varlıklar'olarak adlandırdığın kesim aslında insan yemiyor 👱🏻♀️
Belki de ben insan değilimdir, farklı bir şekilde ortaya getirilmiş insan görünümlü yaratık olabilirim. Bu dediklerin bende hiç yok.🤦
Tatlı bir savunmaymış 🤭 👱🏻♀️ Gerçeklerden konuşmak istemiyor gibisin bu yüzden seni darlamıcam ahahsh
Hangi gerçek? Kadın veya erkek birbirine muhtaç değildir. Öyle olsa gay ve lezbiyenleri ne yapacağız?
Muhtaç olduklarını savunmadım, sadece tamamlayıcıdır. ☠ 'Bu dediklerin bende hiç yok' dedin ya ona demiştim.
Karşı cins ile mi tamamlanacak yani bende onu dedim. Hemcins ile de mümkündür gerek duyulursa.😂
Orası tamamen kişişel bir şey ya. ☠ İstersen öyle de tamamlayabilirsin, ama demek istediğim şeyin genel mantığı bir cinsiyet değil. Bunu hemcinsinle de yapabilirsin. Sadece sevginin insanlar üzerindeki etkisinden bahsediyordum herkes eğilimlerine göre karşısındaki kişiyi seçebilir ahahshfd Sen beni niye öyle anladın ki şimdi? ahahshfd
Bana göre değil. Sevgi mevgi işleri bana boş geliyor.
Tam da senden beklediğim bir cevaptı L 🤭
Doğru olan bu şimdi yani. Karşı cins ile frekans uyuşmazlığı var. Benim dünyama adapte olamıyor, arzu ve isteklerime cevap verilemiyor üstüne üstlük can sıkıcı bir iletişim oluyor.
O zaman nasıl mutluysan, öyle kalsın. Sonuçta can sıkıcı iletişimlere mecbur değiliz 👱🏻♀️
Aynen öyle. Aynı ilgi alanı olan kişiler olursa belki fikrim değişir tabii ama denk gelmedim.😂
Aynı ilgi alanları olan kişiler bulmak çok da zor değil aslında, ama önceki cümlende bahsettiğin frekans olayı çok önemli. Kesinlikle ona katılıyorum. Bir insanla zorlanarak konuşmanın ne kadar sıkıcı olduğunu da biliyorum. Yani kısaca, bazen aynı ilgi alanları olsa bile sarmayabiliyor. (Bu benim kendi şahsi fikrimdir ahahsh) Sen ne diyorsun bu konuda? Sadece aynı ilgi alanlarının olması senin için yeterli mi? 👱🏻♀️
Seni anlayan birisi olmalı. Her şeyi konuşabileceğin daha doğrusu her konuda. Tabii ortak ilgi alanlar da olmalı ki sarsın sohbeti yani. Öbür türlü yürümüyor.
Katılmadığım yerler var Ryuzaki-Kun ahahshd
Bana zaten karşı cinsten kimse katılmıyor çoğu yerde.🤦
Sende karşı cinsini umursamıyor gibisin. Bence katılmıyor olmaları seni üzmüyordur diye düşünüyorum. 👱🏻♀️
Dedim, olabilir.🙆♂️
Sogan kavurma
🥺
Noldu
Daha yaratıcı şeyler bekliyordum 👱🏻♀️
O an aklıma o geldi. Menemen et yemekleri felan da yaparım
Yumurta 🙂
Şefin özel tarifleri var mı? 👱🏻♀️
Zor yemeklerden bahsediyorsun erkekler bu kadar yetenekli miydi ya yemek konusunda şoklardayım 👱🏻♀️ Ciğer hiç sevmem aramızda kalsınnnn
Orası neresi? 😄
Hepsi 😄
Gerçekten mi?
Mesleğim bu 🤷♂️
İmza yemeğin hangisi peki? 👱🏻♀️
Salçalı makarna
Yaa hayır bunu kabul edemem şu an. Onu ben de yapabilirim ki 👱🏻♀️
😄😄
Salçalı makarna
Makarna her zaman favorimiz 👱🏻♀️
👍👍
Mıhlama, pizza