Ödem bence ama biz yinede kontrolü elden bırakmayalım. Kafadan sallamasyon salata yaptım aşırı iyi olduuuuu. Semizotu, şeftali, gün kurusu, kayısı, kaju, ceviz sosunda limon, tahin, nar ekşisi var. Bir şeye benzemez sanıyordum ama lezzet bombası oldu yahu💃🕺👯💅🎀🌸

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kilo almadım da vermedim. de
Almadim da vermedim bu karışım ne böyle aşko jsjsjdjajsns yerken hamburger yediğini düşünerek mi yedin msjsjs
Kızzzzz bak yaparken bende dedim ne olucak acaba diye ama efso delight bir şey oldu sjxnsn bana güven
Ben de diyetteyim deniycem bak jdnsndns güveniyorum aşkım sana
sabriiimo gluten diyetine girdim hoş bayramda bir dilim tatlı bile yemedim ama olsundu sjsj glutensizlik bana neler yapacak göreceğiz sjdjdj
Şakirim ben 21 gün yaptım öncelikle şişlikler gidiyor ben aman aman kilo veremedim ama cilt remgim bile eşitlendi baya faydasını görürsün ilk hafta bayık baykuş gibi geziyprsun da sonra alışıkıyor
tek destekleyici yorum malum oda beni görmediğinden sjsjs etrafımdaki herkes çok ihtiyacın vardı diğmii diye boş boş konuşuyor iki gündür sjsj çok bir sıkıntı yok tabii bugün diyetimi unutup bir çatal pasta yedim sjsjdjd sonra dank etti hedefim kilo kaybi değil aslında vücut arındırmak birde annisime destek olmak malum onun ihtiyacı olabilir neyse anayı ifşa etmiyoruz KS âlemine lanet olası görüş okuyucular mevcut çünkü sjsjdj
Kız görüşümüzü küm okuyacak valla ben bütün hayatımı yazıyorum arsız gibi sjxjssj evet dediğin şeyleri içtenlikle anlıyorum sağlık önemli külo sadece fit ve zayıf görünmek için verilmez benim rahmetli babamda çok yüksek şeker vardı bende de insülin direnci var dikkat etmezsem neler olacağını bildiğimden yediklerime dikkat ediyorum arada bir iki çatal unutmakla bir şey olmaz allah iradene kuvvet versin şakirimmmmm
teşekkür ederim sabriiimom kendimim diye demiyorum irade direnç ve sabır benden sorulur malum sabretmeyi belli bir yaştan sonra öğrendim ve kolay kolay yilmam sjsjsj
evet incigine cincigina diyeceğimiz detaya kadar yazıyorsun ama bende seni bu yüzden seviyorum dümdük olduğun için sjsjsj ve ben dümdük insanlara dümdükümdür tabii burada sevmekte etken sjshs ki kim okuyacak deme kendinle ilgili bir soru gizliye aç bak neler neler bilirler ooo manyak bir güruh var o noktada sitede sjsjsjs
Essah mı bir gizli soru sorayım o zmaan ama nasıl toparlıyım şakirim bir el at bir de gizli soru sorarsam sen nasıl göreceksin sjxjsj etiketlesen olur mu seni
Dümdük olmayı severim hebele hübeleye gelemem duygularımız karşılıklı şakirim sana karşı boş değilim biliyon sjxndj
ahhahs kız deli gizli aç dediğim soruya cevabı gizliye aç manağsinda sjsjsj
Kwkdjskxjsjxnsjzs anlamadım şakirim şu an tane tane açıklayınca anladım ahzjahznsjzjahahahah benim hakkımda çok konuşan yok kızzz
hahahah love you sabriiimo yakında şakire dönücem bu gidişle sjsj
o vakit bir alt yazı meagli daha geçiyorum konuşan değil beybisi gizli takiple bilgisi olan manağsinda djdjdjhd
Anladım ben olayı hiç baştan anlamamışım sjxjsj boş iş geliyor şakirim ya bahane vermiyeyğm de vakit kaybı yani akzjsn
tamam ben vazgeçtim daha alt yazı geçmeyeceğim frekans sıkıntısi yaşıyoruz sjsjsjd büzüşük dudiş sabriiimo 🤗
Şakirim bugün gğneş altında çok durduğum belli mi sjxnsjzj vallahi anlamadım demek ki hahahahha neyse
kafana o zımbırtıyi tak hiç çıkarma bir daha sjsj güneş geçirmeyen baret yapsınlar sjsjs
Özür dilerimm yarına zımba gibi olacğaım sözzzzz ahsjshzh
Bayramdan önce aldım da tekrar 75-76 ya düştüm ama eskisi gibi düşemedim ya. Bu işte bir terslik var.
Yemeyince bir twrslik olmuyor mado ndjxkd
Göbek var ya. Fotoğrafa bile göbeğimi içime çekerek poz veriyorum.
Ayyy fenasal bir durum göbekten nefret ediyorum bende kış olsun gitsinler dkxjx
Benim tabaklarım bundan daha iyi Sabriye Hanım
Haklısınız Teoman bey henüz sizin skalanızda değiliz efendim gelişeceğiz
Bana mı dedin burdayım
🤣 🤣 Ben vermişim nasıl oldu anlamadım
hastaydim yiyemedim alamadim
Bayramda 4 kilo vermişim kıskanın 😎😎
Burdayım
Sen zaten kas yığını oldun ne kilo almasındna bahsediyorsun sjxns
Hugghg
Yağlandım biraz 😒