Yeme & İçme Davul fırın mı yoksa airfrey mi hangisi daha güzel? Althh11 Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkisinide kullanıyorum tartışmasız davul fırın derim bu airfry popüler kültürün ürünüdür bir işe yaramiyorda Davul fırın mı yoksa airfrey mi hangisi daha güzel? Cevapla İş Soruları Ürün Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Davul fırın artık tarihte kaldı airfrey daha mantıklı 0 1 Yorumla Althh11 +1 yıl Kullandım ikisinide
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl davul fırını koyacak yer mi var evde 0 1 Yorumla Althh11 +1 yıl Var evet
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ay ikisi de iyi ya cidden syhzhshhs 0 4 Yorumla Althh11 +1 yıl Yemeğin üstü yanıyor altı çiğ kalıyor çok değisik saçma sapan altdan isitması olsa işe yrara hiç olmazsa Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Davul fırında tavuklu yemekler ve börek tarzı şeyler iyi oluyor Yorumla Althh11 +1 yıl Airfryde ne güzel oluyor Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Pratik şeyler sebze vs Yorumla
Foxiiymilky Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Davul fırin 0 2 Yorumla Althh11 +1 yıl Patatesli Tabuk güzwl oluyor davulda Yorumla Foxiiymilky +1 yıl Evet miss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Davul fırın artık tarihte kaldı airfrey daha mantıklı
Kullandım ikisinide
davul fırını koyacak yer mi var evde
Var evet
Ay ikisi de iyi ya cidden syhzhshhs
Yemeğin üstü yanıyor altı çiğ kalıyor çok değisik saçma sapan altdan isitması olsa işe yrara hiç olmazsa
Davul fırında tavuklu yemekler ve börek tarzı şeyler iyi oluyor
Airfryde ne güzel oluyor
Pratik şeyler sebze vs
Senin zurna pompa daha iyi 12 cm ahahahaj
Airfrey
Davul fırin
Patatesli Tabuk güzwl oluyor davulda
Evet miss
Davul