Herkese selam
Bugün bize misafir gelecekti. Annem çalıştığı için ben yapmak zorunda kaldım yemekleri ve tatlıları. Kek yaptım ama kabartma tozu bir tane kalmış evde markete gidemedim çünkü market çok uzak. Yani tek bir kabartma tozuyla yaptım ve kekik pişirdim fakat kek kabarmadı. Annemi aradım annem açıkçası biraz sinirlendi bana çünkü malzemeleri fazla kullandım ve annem israftan hiç hoşlanmaz. Kekin üst tabakası kıtır kıtır ama içinde hâla ıslaklık var. Ben bunu nasıl değerlendirebilirim acaba ıslak kek sosu yapıp üstüne döksem güzel olur mu ki burada sormak istedim çünkü bu sefer de kötü olursa annem beni evden kovar büyük ihtimalle 🫢🫢🫢
Bugün bize misafir gelecekti. Annem çalıştığı için ben yapmak zorunda kaldım yemekleri ve tatlıları. Kek yaptım ama kabartma tozu bir tane kalmış evde markete gidemedim çünkü market çok uzak. Yani tek bir kabartma tozuyla yaptım ve kekik pişirdim fakat kek kabarmadı. Annemi aradım annem açıkçası biraz sinirlendi bana çünkü malzemeleri fazla kullandım ve annem israftan hiç hoşlanmaz. Kekin üst tabakası kıtır kıtır ama içinde hâla ıslaklık var. Ben bunu nasıl değerlendirebilirim acaba ıslak kek sosu yapıp üstüne döksem güzel olur mu ki burada sormak istedim çünkü bu sefer de kötü olursa annem beni evden kovar büyük ihtimalle 🫢🫢🫢
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya giden bir kek olsun, içi ıslaksa hamur olur soslayınca
Ama çok ıslak degil nemli gibi
Bak tam pişmişse olur, çatalı batırınca harç bulaşıyorsa olmaz
Yok yok hatta fırını kapatır kapatmaz baktım öyle bir şey olmadı. Belki de sıcak olduğu için bana hafif nemli gibi gelmiştir.
Diğer sorunda biri muhallebi yap keki parçala falan demiş magnolia gibi. O daha güzel olur. Bence de öyle yap muhallebi yapması çok basit zaten.
Güzel olur bence.
🙏🏻