Yeme & İçme Yemek yapmayı biliyor musun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yemek yapmayı bilen kadın benim gözümde bir sıfır değil beş sıfır öndedir Yemek yapmayı biliyor musun? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. makarna falan evet g 0 0 Yorumla
anonimkullanıcixf Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yemek yapmayı biliyorum, annemden bile güzel yemek yaparım... Temizlik yapmayı sevmiyorum, ama 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl mutfakta oktay usta gibiyimdir beceri konusunda 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Senin kocikkon olan adam çok şanslı 😇 merakettimmişte +1 yıl tabii çok şanslıdır yiğidim tanışmadık daha ama olsun 😂 Soran +1 yıl Bende hala beklitorum merak etme ne zmaan gelicek bilmiyorum 30 yıldır ağaç oldum flörtlerin ellerinde süründürüyorum sağolsun😂 merakettimmişte +1 yıl rahat ol sen flörtlerinle uğraşmaktaysan o da flörtleri ile uğraşıyordur 😂
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Keşke sadece yemek yapmayı bilsem hiç yemesem ajaj 0 0 Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Biliyorum evet. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Seninle kocan çok şanslı😊 Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Evlenmeyi düşünmüyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayırrr 😂 bu hünerlerini bi erkeğe sergilemeden ölemezsin Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Bir erkeğe sergilemek gibi bir derdim inan yok ama eve her gün gelip yaptıklarımdan zıkkımlanan asalak bir erkek arkadaşım var bence bu sayılır ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Lider ruhlu seni koruyup kollayacak seni evinin kraliçesi yapıcak aslan gibi kocaya sergilenir bence 😊😊Asalaklar olmaz ama ahırdaki davarlar gibi bakamazsın ona kalksın kendisi yapsın beyfendi😂😂 Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Aslında lider ruhlu bir beyefendi ama kendisi yemek konusunda asalak geçinmeyi sever 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bulaşık yıkattırıp ev temizlettir bari😊 Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Yapar yapar onları aslan parçası 😂 Yorumla Soran +1 yıl İyi bari 😂😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Bolşanslar size 😇😊😊 Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Teşekkür ederiz de bize ne konuda bol şanslar 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
makarna falan evet g
Yemek yapmayı biliyorum, annemden bile güzel yemek yaparım...
Temizlik yapmayı sevmiyorum, ama
mutfakta oktay usta gibiyimdir beceri konusunda
Senin kocikkon olan adam çok şanslı 😇
tabii çok şanslıdır yiğidim tanışmadık daha ama olsun 😂
Bende hala beklitorum merak etme ne zmaan gelicek bilmiyorum 30 yıldır ağaç oldum flörtlerin ellerinde süründürüyorum sağolsun😂
rahat ol sen flörtlerinle uğraşmaktaysan o da flörtleri ile uğraşıyordur 😂
Keşke sadece yemek yapmayı bilsem hiç yemesem ajaj
Hayır bilmiyorum
Bilmiyorum yemek yapmayı
İddialı değilim ama biliyorum.
Biliyorum evet.
Seninle kocan çok şanslı😊
Evlenmeyi düşünmüyorum 😂
Hayırrr 😂 bu hünerlerini bi erkeğe sergilemeden ölemezsin
Bir erkeğe sergilemek gibi bir derdim inan yok ama eve her gün gelip yaptıklarımdan zıkkımlanan asalak bir erkek arkadaşım var bence bu sayılır ya 😂
Lider ruhlu seni koruyup kollayacak seni evinin kraliçesi yapıcak aslan gibi kocaya sergilenir bence 😊😊Asalaklar olmaz ama ahırdaki davarlar gibi bakamazsın ona kalksın kendisi yapsın beyfendi😂😂
Aslında lider ruhlu bir beyefendi ama kendisi yemek konusunda asalak geçinmeyi sever 😂😂
Bulaşık yıkattırıp ev temizlettir bari😊
Yapar yapar onları aslan parçası 😂
İyi bari 😂😊😊
Bolşanslar size 😇😊😊
Teşekkür ederiz de bize ne konuda bol şanslar 😂
Eh işte
Bilirim.
Biraz.
Evet biliyorum
Evet bazı yemekleri yapıyorum