Yeme & İçme Tavuk burgerin yanına neler hazırlanabilir misafire? kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Coleslaw ve patates kızartmasi düşündüm de az mı acaba 🤔 yoksa başka menü mü düşüneyim cok mu kolay bu Tavuk burgerin yanına neler hazırlanabilir misafire? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Salata olur 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Tavuk burger patates kızartması soğan halkası içecek tamamdır. 1 0 Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Misafire tavuk burger kisir kek kurabiye falan vardi eskiden 0 7 Yorumla kartaliçezeze +1 yıl Hep karbonhidrat agirlikli oluyor öyle de bunlari kizartmadan yapmayi düsünüyordum Yorumla purpoless_creature +1 yıl Tavuk burger de olmaz yani misafirler arkandan guzel dedikodunu yaparlar ben sana soyliyeyim 😅😅😅 Yorumla purpoless_creature +1 yıl sen yapmis ol onlarin yemesi yememesi onlarin sorunu karbonhidrati cok dikkate alirlar mi hic sanmam😅 Yorumla kartaliçezeze +1 yıl Arkadaslarim gelcek ve anneleri, kaynana adayim degil😅 Yorumla purpoless_creature +1 yıl Olsun literatüre yeni birseyler katacak olan kisi sen olma tavuk burger ilk defa duyuyorum dusman basina🤣🤣 Yorumla kartaliçezeze +1 yıl Ahaha bakalim digerleri ne diyecek Yorumla purpoless_creature +1 yıl Lutfen bizimle de paylas ne dediklerini 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 30 yaşında mısın 🙈🙈🙈🙈 0 5 Yorumla kartaliçezeze +1 yıl Gizlenmiş bir de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤭🙈🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olgun akıllı bayanlar hoşuma gidiyor 🙈🙈🙈 Yorumla kartaliçezeze +1 yıl Ne olgunu be gencim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıtırsin 🙈🙈🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Salata olur
Tavuk burger patates kızartması soğan halkası içecek tamamdır.
Misafire tavuk burger kisir kek kurabiye falan vardi eskiden
Hep karbonhidrat agirlikli oluyor öyle de bunlari kizartmadan yapmayi düsünüyordum
Tavuk burger de olmaz yani misafirler arkandan guzel dedikodunu yaparlar ben sana soyliyeyim 😅😅😅
sen yapmis ol onlarin yemesi yememesi onlarin sorunu karbonhidrati cok dikkate alirlar mi hic sanmam😅
Arkadaslarim gelcek ve anneleri, kaynana adayim degil😅
Olsun literatüre yeni birseyler katacak olan kisi sen olma tavuk burger ilk defa duyuyorum dusman basina🤣🤣
Ahaha bakalim digerleri ne diyecek
Lutfen bizimle de paylas ne dediklerini 🤣🤣
Soğan halkası, patates kızartma
30 yaşında mısın 🙈🙈🙈🙈
Gizlenmiş bir de
🤭🙈🙈
Olgun akıllı bayanlar hoşuma gidiyor 🙈🙈🙈
Ne olgunu be gencim ben
Çıtırsin 🙈🙈🙈