Arkadaşlarım damak tadıma güvenirler. Ben nereye götürürsem orada yemek yemeye gideriz. Dürümcü bile olsa benim dediğim yere giderler. Özellikle senin dediğin yerlere gidelim diyen arkadaşlarım var.
Mutfağı ve yeni şeyler denemeyi uğraşmayı çok severim dışarda yemek yerine evde kendim yapıyorum herkeste beğenir şuana kadar da daha zehirlenen olmadı 😂 ben değerli arkadaşlarım canımın içi ❤️@fesfs @ertugrulkartal1903 @ne_diyem_carpe_diyem @Wineandorange @Tuğberk_Bey@Cendere1910 @mrt_5555 @ahhbukizlar@Hadiiyani onlara renkli bir sofra hazırlamayı çok isterdim ❤️🥰
Ooo valla böyle bir menüye kimse hayır diyemez heralde beğeniriz veee teşekkür ederiz böyle gün toplantısı yapar bir menü isteriz yani 🤣 teşekkür ederiz @r_engarekyollar
Senin el becerinin ne kadar iyi olduğunu biliyorum. Kesin herkesin damak tadına hitap edecek yemekleri en iyi şekilde yapacağına eminim. Bizi düşündüğün için çok teşekkürler. iyi ki varsın iyi ki burada seni tanımışım her şey gönlünce olması dileğiyle selamlar sevgiler
Damak zevki olarak fast food yemekleri tercih ederim. herkese uymayabilir. ama kötü yemek yaptığım için bu konuda bana iş bırakılmaz. sadece makarna gibi basit şeyleri yaparım ya da hazır olanları.