Güncellemeler
+1 yıl
philips için teflon değil diyorlar bu arada bilen var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni eve çıkıcam işte ve airfreyer almayı düşünüyorum. Aslında Philips ve Xiaomi arasında kalmıştım ama herhalde ikisi de teflon diye biliyorum o işte kabı. Ha elbette teflon olmayan modelleri de vardır ama işte bildiğiniz varsa önerir alabilir miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Annemle almaya gittiğimizde yanlış hatırlamıyorsam tefal inki teflon değil diye ondan alacaktı ben philips çok satıyor diye aldım philps teflon tefal e bak sen granit gibi birşeydi
tefal de bilemedim çok alınmıyor işte. Philips de teflon değil diyor ney alüminyum kaplı çelik miymiş neymiş sözde
Valla bildiğin teflon satıcılara sor
Vallahi bilmiyorum işte kendi sitesinde de yazan teflon kullanmıyoruz yönünde. Zaten en çok xiaomi ile philips arasında kalmıştım xiaomi zaten teflonmuş diye duydum işte philips e de böyle diyorlar. Sağlıklı değil işte teflon olması uzun vadede kansere kadar götürür işte bilmiyorum bakacağım
Airfryerlar zararlı. Düşük ısıda da kullanılsa yüksek ısıda da kullanılsalar hepsinde zararlı madde var.
Airfryer'larımızdaki yapışmaz katmanlar, gıdayla temasa uygun şekilde tasarlanmış genel kaplamalardır ve bu kaplamaların bazıları PTFE içerebilir.
Bilmiyorum araştır bence
Maalesef hepsinde teflon var.
Cidden mi yani o sıkıntı işte olmayan var diyorlardı sanki
Xiaomi