Yeme & İçme Anne ve babanız evde yemek yarışına girer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu babamın yaptığı börek kuru ve yağlıydı bi süre bunu yedikBu babamın yaptığı börek kuru ve yağlıydı bi süre bunu yedikBuda annemin yaptığı börek Annem babam bir şey yaptıktan sonra aynısından yapma gibi bir kıskançlığı var ya da şov yapmayı seviyor bilmiyorum ama ben böyle oldumBöyle oldum ben Anne ve babanız evde yemek yarışına girer mi? Cevapla Babalık Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pekkomik Takip Et Master Yaş: 45 , eic 70% +1 yıl Anneme yemek yapmayı rahmetli babam öğretmiş. Yarışmazlardı ama bazı şeyleri annem, bazı şeyleri babam yapardı. Kimi şeyleri - pide vb.- ortak olarak yaparlardı sadece. Ama yarışa girişmediler hiç. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa ne güzel , Allah rahmet eylesin Yorumla
balıkakrepkadını Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Börek kanseri kdmmxskkd hayır girmezler babam aşçı olduğu için annem uğraşmaz bile. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haha aynen öyle Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu çok güzel bir şey aslında bayagi şanslısın bu konuda sen böyke anne baban oldugu icin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir ara 1 hafta brokoli çorbası içtim ama 5-6 kez pişti o çorba şimdi de börek SonMohikan71 +1 yıl O da kötüymüş ama şöyle olabilir aynı şeyler değil de farklı seyler yapılsa daha iyi olur hem çesit olur hem de tad konusunda farklilik olur
Leonardo00 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Annen döktürmüş bu arada 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yedim çok güzel olmuşta sanki bir önceki börek mideme oturmuş gibi börek yiyesim yok Yorumla Leonardo00 +1 yıl Hahahhshad babana söyleme üzülmesin Yorumla