Yeme & İçme Kısırım nasıl olmuş? Quopatra Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tadı berbat oldu ama en azından güzel görünüyorsa story aticam ama sanırım güzelde görünmüyor niye yemek yapmayı beceremiyorum ben Kısırım nasıl olmuş? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun iyi 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Güzel olmuş ama yapan var yapamayan var canım çekti 😂 0 0 Yorumla
dilhun328 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ya sevmiyorum ben şu yemeği niyeyse. Tavuk yemi gibi geliyor 0 0 Yorumla
Doruk_kk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Çok güzel olmuş eline sağlık 0 2 Yorumla Quopatra +1 yıl Skdndjd keşke güzel olmuş olsa tadı çok kötüydü Yorumla Doruk_kk +1 yıl Olsun en azından denemişsin ☺️ Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İdare eder gibi duruyor knk yaptıkça öğreniyorsun 0 2 Yorumla Quopatra +1 yıl Evet ama ayda yılda bir şeyler yapıyorum aşırı üşengecim yemek falan yapma konusunda Yorumla myd1oez +1 yıl Canın istemiyorsa yapma zaten bunu severek isteyerek yapmam lazım ben mesela hep öyle yapıyorum genelde pasta gibi şeyler gayet güzelde oluyor bu şekilde yaptığında çok fark ediyor 🤔 Yorumla
musluksuyu222 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl Mars yüzeyi 0 2 Yorumla Quopatra +1 yıl Oopsss Yorumla musluksuyu222 +1 yıl Marul çok fazla. Yorumla
happyybaby Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Canım çekti 0 1 Yorumla Quopatra +1 yıl Eminim daha iyisini yapiyorsundur sjdbdb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Afiyet olsun iyi
Güzel olmuş ama yapan var yapamayan var canım çekti 😂
Ya sevmiyorum ben şu yemeği niyeyse. Tavuk yemi gibi geliyor
Çok güzel olmuş eline sağlık
Skdndjd keşke güzel olmuş olsa tadı çok kötüydü
Olsun en azından denemişsin ☺️
Ginder bir kazan tadayim
İdare eder gibi duruyor knk yaptıkça öğreniyorsun
Evet ama ayda yılda bir şeyler yapıyorum aşırı üşengecim yemek falan yapma konusunda
Canın istemiyorsa yapma zaten bunu severek isteyerek yapmam lazım ben mesela hep öyle yapıyorum genelde pasta gibi şeyler gayet güzelde oluyor bu şekilde yaptığında çok fark ediyor 🤔
Mars yüzeyi
Oopsss
Marul çok fazla.
Güzel duruyor aslında
Çoksel
Off bayılırım
Canım çekti
Eminim daha iyisini yapiyorsundur sjdbdb
kisir olman ne alaka