soru: Fırında tavuk yaparken. Sos kullanılmali mi? soru sorulan kategori: çeyiz alışverişi e mk ben bu kategoriyi engelledim nasıl bu soruyu görüyorum ey kssssssssssssssss
Evet ıslatıp üstüne koy en son piştikten sonra üstünün kızarmasıni istiyosan kağıdı alıp eti tekrar fırında pişirebilersin. kağıt yemeğin kurumasını engelliyo
Benim yıllardır aldığım kasap var aslında ben orada özel kendi sosunu yaptırıyorum baharatları sağolsun kırmayıp hazırlıyor benim için ama 7 baharat çok kullanılır bizim burada mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
soru: Fırında tavuk yaparken. Sos kullanılmali mi? soru sorulan kategori: çeyiz alışverişi e mk ben bu kategoriyi engelledim nasıl bu soruyu görüyorum ey kssssssssssssssss
Kullanılmalı tabisi
Güzel duruyor ama biraz kuru gibi😀
Altı sulu üstü kuru gbii kaldı 😁😁😁
Bende anlamadım
Üstüne fırın kağıdısından koy
Bir daha kine deneyeceğim teşekkür ederim ♥️
Islatıp koy hatta. rica ederim🌸🍫✨🍓
Kağıdı mi islatmam laizm
Evet ıslatıp üstüne koy en son piştikten sonra üstünün kızarmasıni istiyosan kağıdı alıp eti tekrar fırında pişirebilersin. kağıt yemeğin kurumasını engelliyo
Ay çok teşekkür ederim ♥️♥️♥️♥️
Mutlaka deneyeceğim
Dene bakalım🍓🍫🌸
Bütün halinde alıp içini patates havuç biber doldur sonra da sosla mühürle at fırına
Bir gün evvelinden terbiyelersen güzel olur
Salçalı sos güzel gider ya
Daha güzel oluyor kullanılmalı
Bence evet yoksa kuru oluyo
Salça yeter baharatla
ben tercih ediyorum
Ben kullanıyorum
Nasıl yapıyor sunuz sos
Benim yıllardır aldığım kasap var aslında ben orada özel kendi sosunu yaptırıyorum baharatları sağolsun kırmayıp hazırlıyor benim için ama 7 baharat çok kullanılır bizim burada mesela
Kesinlikle evet
Kullanılmalı
Evet kullanılmalı
Evet kullanıyorum
Kullanılmalı sos ya