Yeme & İçme Sahurda çiğ köfte yersem ne olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ay hiçbir şey yapmaya halim yok akşamdan kalan çiğ köfteyi yiyip yatsam nolue Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar sakın yemeyin pişman oldum ezan okunalı 40 dk oldu yatamadıım 4. S. Çışım wc den çıkamıyorum Sahurda çiğ köfte yersem ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Denemiştim bir kere. Aman deneme hiç iyi değil. Valla ölürsün, can çekişirsin. 1 0 Yorumla
tatlihtnnn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Oyyyy şalgamla turşu da var mı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadarı yok shsjkdj Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gun icinde colde kalmis mecnun gibi su ararsin😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Leylamı ararim ben de ahshhd Yorumla muhasebeuzms +1 yıl İftara kadar leyla gelmez 😂😂 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Midende birtakım patlamalar olur djdk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnsallah gtumde olmaz jdkcjd Yorumla SenacCc +1 yıl Oladabilir belli olmaz xjdkfk Yorumla
AegonTarrgaryenn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tuvalette 🐉🐲 ejderhaya dönersin en fazla 0 1 Yorumla AegonTarrgaryenn +1 yıl Ben demiştim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Denemiştim bir kere. Aman deneme hiç iyi değil. Valla ölürsün, can çekişirsin.
Oyyyy şalgamla turşu da var mı
O kadarı yok shsjkdj
Gun icinde colde kalmis mecnun gibi su ararsin😂
Leylamı ararim ben de ahshhd
İftara kadar leyla gelmez 😂😂
Midende birtakım patlamalar olur djdk
İnsallah gtumde olmaz jdkcjd
Oladabilir belli olmaz xjdkfk
İçin yanar akşama kadar
Tuvalette 🐉🐲 ejderhaya dönersin en fazla
Ben demiştim
Bütün gun için yanar
Gayet iyi olur götürr
En kötü susarsın, midene rahatsızlık verir.
bir şey yeme, süt iç yat
Çok susatırr
Turşu suyu da iç
Miden kötü olur yeme
Ye gitsin.
O ne ya 🤧
Sabaha miden bayram eder
Susatır ya.
Yanarsın
Yanıyorsun Fuat abi
Susatır
çok susarsın. yeme.