Yeme & İçme İşte geldik o malum soruya.. Klasikleşmiş bayram lezzetlerinden senin favorin hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Birbirininden lezzetli yemeklere doyduğumuz bayramda ikram edilen yemeklerden peki senin favorin hangisi 🍔🌭🥧🥗🥜🌮 Güncellemeler+1 yıl Benim kesinlikle yaprak sarma 🥲🫠🍋 İşte geldik o malum soruya.. Klasikleşmiş bayram lezzetlerinden senin favorin hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evde yapılan baklava ve zeytinyağlı yaprak sarma 1 0 Yorumla
Joselynn Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Vişneli tavuklu Azeri plavı yapıyoruz biz, hepsini ben bitiriyorum sjsşeşs 0 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Annemin yaptığı her şey 👉👈 annemi özledim 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Kıymalı börek, zeytinyağlı yaprak sarma ve olmazsa olmaz ev baklavası 🤌🏻 0 0 Yorumla
I_was_here Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Mantar 🍄🥣 çorbası, su böreği, çıtır tavuk, pizza, lahmacun, döner 😄 0 0 Yorumla
Benimadimcokokrem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hepsi 1 3 Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl Yaprak sarma illa birini seçeceksek Yorumla Soran +1 yıl Harika bişey o ya Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl Evet Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yağlı, börek, sarma ve baklava. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evde yapılan baklava ve zeytinyağlı yaprak sarma
Vişneli tavuklu Azeri plavı yapıyoruz biz, hepsini ben bitiriyorum sjsşeşs
Annemin yaptığı her şey 👉👈 annemi özledim
Kıymalı börek, zeytinyağlı yaprak sarma ve olmazsa olmaz ev baklavası 🤌🏻
Mantar 🍄🥣 çorbası, su böreği, çıtır tavuk, pizza, lahmacun, döner 😄
Baklava yaprak sarması
Baklava ve sarma 🥰🥰
Hepsi
Yaprak sarma illa birini seçeceksek