Yeme & İçme Fırında köfte-patates sever misiniz? Tartini Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor #Tartini✓🧡 Güncellemeler1 yıl Süper soru ✓🧡 teşekkürler Fırında köfte-patates sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben fırında köfte patates pek sevmiyorum.. afiyet olsun 1 8 Yorumla Tartini 1 yıl Teşekkür ederim u Barış_LonelyForever 1 yıl Rica ederim abla :) Tartini 1 yıl 🧡ablam u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkür ederim ablam 🧡🙏 Tartini 1 yıl Rica ederim 🧡 ablam az kafa dinledik geldik gene u Barış_LonelyForever 1 yıl Hoş geldin abla özlemişiz sorularını :D 🧡 iyi olmana sevindim Tartini 1 yıl Sağol 😀 u Barış_LonelyForever 1 yıl ne demek :D
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çok severim yanına pirinç pilavı cacık havuç tarator ya da cacık yerine soğuk çay 1 0 Yorumla
s KasiKesh Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Çok severim bunu İzmir köfte diyorlar komutan tanıdığım yapardı İnegöl köfteli lezzetli olurdu 1 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 81 , eic 99% 1 yıl Bayılırım akşama yapıcam 1 2 Yorumla Tartini 1 yıl Ellerine sağlık canım Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ 1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Bazen severim bazen sevmem değişiyor canısı 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Ağzımın suyu aktı görsele ya daha 4 saat varmış üff 0 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Olsa da yesek 😏 köfte sevmeyen at ağızlıdır 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Tarif ver. 1 5 Yorumla Tartini 1 yıl Bence yaparım Yorumla LostThrones 1 yıl Yaparsın, sana güveniyorum. Yorumla Tartini 1 yıl O anlamda demedim bence yapıyoruzya burada onu demek istedim Yorumla LostThrones 1 yıl Kafa mı kaldı, denk gelirim inşallah 😂 Yorumla Tartini 1 yıl İnşallah 😂 Yorumla
merttmr21 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 92% 1 yıl pufff olsada yesek şu an neden canımı cektirdin :D 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 523 cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 520 cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben fırında köfte patates pek sevmiyorum.. afiyet olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim abla :)
🧡ablam
Teşekkür ederim ablam 🧡🙏
Rica ederim 🧡 ablam az kafa dinledik geldik gene
Hoş geldin abla özlemişiz sorularını :D 🧡 iyi olmana sevindim
Sağol 😀
ne demek :D
Çok severim yanına pirinç pilavı cacık havuç tarator ya da cacık yerine soğuk çay
Çok severim bunu İzmir köfte diyorlar komutan tanıdığım yapardı İnegöl köfteli lezzetli olurdu
Bayılırım akşama yapıcam
Ellerine sağlık canım
Teşekkür ediyorum
Bazen severim bazen sevmem değişiyor canısı
Ağzımın suyu aktı görsele ya daha 4 saat varmış üff
Leziz ve kolay
Severim ve yaparım da sıklıkla
Olsa da yesek 😏 köfte sevmeyen at ağızlıdır
Seviyorum.
Severim güzel oluyor.
İzmir köfte gibi mi? Severim evwt
Acıktım acıktııııım. 🥺