Yeme & İçme Akşama iftara ne yaptınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İskenderÇorbaÜzüm kompostusuHasta olduğum için bu kadar yapabildim. Hepsi ev yapımı. Hazır yemek yiyemiyorum. Akşama iftara ne yaptınız? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl İftar için değil de akşam yemeği için 3 tane büyük boy pizza söyledim. Yanında da elma dilimi patates kızartması ve kola var.😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 8 gündür canım öyle pizza çekiyor ki. Hastaydım yeni yeni düzeliyorum. İyileşir iyileşmez bende yiyeceğim Yorumla MyColorDark +1 yıl Pizza kirmizi çizgimizdir😃 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İyi olduğunda misafir olmak lazım, hasta haliniz buysa Allah esirgesin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😬😬 Yorumla
KuzgunSteele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl türlü yemeği var hayırlı iftarlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim size de 😊😊 KuzgunSteele +1 yıl Rica ediyorum
06Objektifiyiniyet06 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl maaşallah elinize sağlık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
zynpplbk Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl 3 tepsi börek var kadayıf tatlısı çorba vs. vs. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya yeni kek yaptım. Yapmasaydım bende kadayıf yapacaktım. Yarın da doğum günüm. Kendi doğum günü pastamı kendim yapacağım 😬 Yorumla zynpplbk +1 yıl Nice mutlu yıllara o zaman 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ay teşekkür ederim. Birde inanabiliyor musun dileğim kabul oldu. Tam yeni yaşıma girerken tüm hastalıklarım geçti Yorumla Soran +1 yıl Ben böyle hastalık görmedim. Corona bu hastalığın önünde eğilip af dilerim benden büyüksün der. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İftar için değil de akşam yemeği için 3 tane büyük boy pizza söyledim. Yanında da elma dilimi patates kızartması ve kola var.😂
8 gündür canım öyle pizza çekiyor ki. Hastaydım yeni yeni düzeliyorum. İyileşir iyileşmez bende yiyeceğim
Pizza kirmizi çizgimizdir😃
İyi olduğunda misafir olmak lazım, hasta haliniz buysa Allah esirgesin.
😬😬
türlü yemeği var hayırlı iftarlar
Teşekkür ederim size de 😊😊
Rica ediyorum
maaşallah elinize sağlık
Teşekkür ederim
3 tepsi börek var kadayıf tatlısı çorba vs. vs.
Ya yeni kek yaptım. Yapmasaydım bende kadayıf yapacaktım. Yarın da doğum günüm. Kendi doğum günü pastamı kendim yapacağım 😬
Nice mutlu yıllara o zaman 😊
Ay teşekkür ederim. Birde inanabiliyor musun dileğim kabul oldu. Tam yeni yaşıma girerken tüm hastalıklarım geçti
Ben böyle hastalık görmedim. Corona bu hastalığın önünde eğilip af dilerim benden büyüksün der.