Yeme & İçme Ramazanda olmazsa olmaz nedir? yağmursenem Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ramazan pidesi mi? Güllaç mı? Hurma mı? Çiğ köfte mi? Ramazan şerbeti mi? Baklava mı? Ramazanda olmazsa olmaz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. pide. 1 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ramazanda ben ben değilim yiyecek her şey jsjsjs 1 6 Yorumla yağmursenem +1 yıl Biz iftarı açtık gercekten öyleydi ama azıcık yiyip kalktım zira dusununce güzel ama konu yemeye gelince insan şişiyor Yorumla sıkıldımgerigeldim +1 yıl Ne çabuk Ankara 'da daha 20 dk var ben sindire sindire yiyecem ya çok acıktım fenayım Yorumla yağmursenem +1 yıl Hakkariliyim ben 😁 çabuk yeriz sindire sindire ye gerçekten ben şu an maden suyu arıyorum Yorumla sıkıldımgerigeldim +1 yıl Aslen bende doğumluyum orada baya erken okunuyor doğru 😂 maden suyu kalp Yorumla yağmursenem +1 yıl Sanırım doğunun en şanslı olduğu konu bu... Afiyet olsun şimdiden Yorumla sıkıldımgerigeldim +1 yıl Yani illaki başka yönleri de vardır teşekkür ederim Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çorba niye yok😅 1 2 Yorumla yağmursenem +1 yıl Yani klasik olanları söyledim ama çorba kırmızı çizgi tabii Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Corbasiz iftar olmaz sonra diğer menü gelir liste eksik çok çeşit tatlı var çünkü 😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Tahinli pide. 1 1 Yorumla yağmursenem +1 yıl Ay bence tadı güzeldir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
pide.
Ramazanda ben ben değilim yiyecek her şey jsjsjs
Biz iftarı açtık gercekten öyleydi ama azıcık yiyip kalktım zira dusununce güzel ama konu yemeye gelince insan şişiyor
Ne çabuk Ankara 'da daha 20 dk var ben sindire sindire yiyecem ya çok acıktım fenayım
Hakkariliyim ben 😁 çabuk yeriz sindire sindire ye gerçekten ben şu an maden suyu arıyorum
Aslen bende doğumluyum orada baya erken okunuyor doğru 😂 maden suyu kalp
Sanırım doğunun en şanslı olduğu konu bu...
Afiyet olsun şimdiden
Yani illaki başka yönleri de vardır teşekkür ederim
Çorba niye yok😅
Yani klasik olanları söyledim ama çorba kırmızı çizgi tabii
Corbasiz iftar olmaz sonra diğer menü gelir liste eksik çok çeşit tatlı var çünkü 😂
Tahinli pide.
Ay bence tadı güzeldir
Hurma