Ya aynen öyle, geçen robotu ayarlıyordum elimde de kahve vardı türk kahvesi beyaz robot üstüne kahve dökülmüş azıcık, robot her yeri öyle çekmiş AA dedim kahve dökülmüş sonra sildim geçti, bir şey olmaz yani, kirlense n'olacak
Şimdiden hayırlı olsun diyorum airfryerin için 😂😂🥳
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben olsam beyaz alırdım, bizim evde birçok şey beyaz, sanırım beyaz seviyoruz ailecek, robot da beyaz djejdje
Ay evet leke tutar korkusu çocukluktan işlemiş beynimize.
Bir arkadaşıma gitmiştim çok şeyleri beyaz ve evi daha modern gostermisti
Ben mesela bu yıl odamı da beyaz olacak şekilde dekore ettim inan çok güzel oldu, evde birçok şey beyaz şu an robot mesela, odam, çok hoş duruyor
Evet leke tutar algısı var doğru
Bence beyaz
Ama yine de sen bilirsin)))
Beyaz alcam kız içime işledin beyazı 😅😅bende çok seviyorum ama leke korkusu amaaan ömürlük değil ya bizde pasaklı değiliz sonuçta silerim gider lekesi
Ay sevindim😂😂
Ya aynen öyle, geçen robotu ayarlıyordum elimde de kahve vardı türk kahvesi beyaz robot üstüne kahve dökülmüş azıcık, robot her yeri öyle çekmiş AA dedim kahve dökülmüş sonra sildim geçti, bir şey olmaz yani, kirlense n'olacak
Şimdiden hayırlı olsun diyorum airfryerin için 😂😂🥳
Ay teşekkürler 😇
Kiiizzz eşim siyah al renk tutmaz dedi kafam yine karıştı sence?
Valla ben beyazdan memnunum, hatta evdeki kahve Makinesi siyah İnan diyorum ki açık renkli olsa daha iyi olurmuş
Böyle beyaz eşyalar silince iz kalıyor mu
kalmıyor, robotun üstüne türk kahvesi döktüm sildim iz yok
Aldimmm bakalım yarın gelicek inşallah teşekkürler 🥰
Sevindim kız , hayırlı olsun🩷🩷
Gereksiz alet bence parana yazık
2. Bin lira bişey değil
O da para sonuçta
Ama hem zamandan hem yağdan hem elektrikten tasarruf ediyor. Bence ev hanımları anlar beni
Siyah ama bu marka değil
Çok araştırdım hem haznesi büyük hem diğer ün yapan markalara göre çok daha kaliteli çalışıyor. 7.000 yorum vardı hepsi süper
Beyaz siyah tozu çok belli ediyor
Beyaz sararma yapar mı acaba
Ondan şüpheliyim 2 yıl garanti vad
Anladım
Anlamanıza sevindim ahahah
Biliyo musun bu kelime aşırı soğuk 😅💐
😂😂 ne diyim
Siyah
Siyah al
Eflatunn
Yaşill
Nasiii