Var mı sizin ton balığı kullanarak yaptığınız lezzetli ama pratik yemekler. Belki bende denerim akşam. 😂

Var mı sizin ton balığı kullanarak yaptığınız lezzetli ama pratik yemekler. Belki bende denerim akşam. 😂
Ton baligi çok severim. Balık kırmızı çizgim. O kadar güzel oluyor ki sandviç ile. Ekşi maya iki dilim alıyorum biraz ısıtıyorum, ton balığın yağını süzüp içine sarımsak, zerdeçal, kekik döküp biraz tavada soteliyorum sıcak olsun diye, ekmeğe yeşil zeytin, gouda peyniri, marul domates koyup ton balığını ekliyorum misss. Ama ben bazen makarna üzerine bazen de pirinç pilavı üzerine koyarım güzel oluyor. ya da kaseme, havuç kırmızı lahana rendeleyip lor ve ton balığı koyup biraz ceviz domates badem ile salata yaparım
Ben 2 cesidini yapiyorum.
Ton balikli makarna
Ve ton balikli makarna salatasi
Makarna icin mumkunse spagetti olmayan makarnayi hasliyorum.
Sonra balik ve dereotu ekliyorum. Cok yakisiyor.
ya da salata icin iceberg biraz hardal mayonez misir tursu ekleyip salata yapiyorum. O da lezzetli oluyor.
🍀 bonus ton balikli rokali citir ekmekli sandvic. ( ekmegi kizartmak onemli)
Makarna salatası yapabilirsin, yoğurt, mayonez, marul, ceviz ve ton balığı şeklinde. Yeşil zeytin, mısır ve kırmızı kapya biber de eklenebilir
Salata makarna tost
Ton balıklı tost mu
Denicem knkam teşekkür ederim 🙏🏼
Cevap
6Cevap
Ton balıkla her şey harika oluyor gadası
Bence makarna yenebilir arasına ton balığı ekleyerek. ya da salata içine de eklenir zeytin yağlı güzel gider
Salatalara eklenebilir rakı masasında güzel meze olur.
😂 eyvallah abi
Ton balığını sandviç dışında salatalarda ve makarnada çok sık kullanıyorum. Lezzet verdiğini düşünüyorum.
diğer yorumlarda da yazılmış makarnanın üstüne dökülebilir
Ton balıklı tost yapabilirsin. Ton balığı ile kaşar peyniri harika oluyor mutlaka dene
Ton balığı nasıl yeniliyor? Ciddi soruyorum. Var mı bir inceliği.
Bence sadece salatalara yakışıyor
Salata, pizza, makarna, köfte deneyebilirsin
Salata çok güzel oluyor 😃😃
Salata, makarna, yumurta 🫠
Ton balığı yemedim hiç
Ton balığı salata
Salata yapsbilirsin
Makarna
Salata, makarna
Salata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?