Kek yapmayı öğrendim arada fırında kek pişiriyorum keki fırında bıraktığım zaman böyle taş gibi oluyor tatsız oluyor durmadan hemen çıkartmak mi lazım? Fırında bırakınca mumu tadı kaçıyor?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tas gibi olmasinin nedeni firini kapatsan bile ici sicak keki icinde birakirsan onun kurumasina neden oluyor bu durum. Ne tur kek yaptigina da bagli bu aslinda.
İlk beş dk açma sonra sadece kapağını açıp soğumaya birak tamamen çıkarma
Bu arada muffin mi yaptın anlayamadim normal kek sinse de galeta gibi olmaz
Eğer küçük kekler yaptıysan fazla bekletmene gerek yok içerde
O zaman Galetaya dönmesine engel olurmuyuz
Evet , kek kapağını açmadan sık sık kontrol edilmesi gerekir , çok hassas maalesef normal bir kek 45- 1 saatte pisiyorsa muffinler yarım saatte pisebilir kontrol edilmeli fırına göre değişir bir de
Google de tariflerde yazanlar da yanıltıyor mesela geçen yarım saat pişirin dedi denedim çiğ oldu genelde hep vaktini eksik söylüyor İnternetleri tarifler…
İşte dediğim gibi sen kontrol edeceksin , fırına göre değişir , mesela benim fırınım çok sıcak olmuyor normal kek 200 derecede bir saatte falan pişiyor normalde 180 derece yazıyor internette
Önerileriniz için çok sağ olun Rahmetli Anneciğim çok güzel üzümlü kekler yapardı 26 gün olsu onu kaybedeli bende arada bir yapayım Annem varmış gibi yiyeyim diyorum…Teşekkürler önerileriniz için…
Başınız sağolsun, Allah rahmet etsin, size de sabır versin, çok zor bir durum
Sormahemde nasıl Annem olmasa da sevgisi bir ömür benimle var olacak…Mukadderat karşısında çok küçüğüz…
Annen seni bıraksa , biryerlerde yasadigini bildiğin için çok acitmaz ama bu dünyayı terketmesi elbet zordur , bilmiyorum biraz empati yaptım ama yaşayan bilir , benim annem de bizi bıraktı gitti , ama yine de bu dünyayı terkettigini bilmek acıtır herhalde ama yanımda olmadığı için bu duyguyu hiçbir zaman bilemiycem , gitse bile hala dünyada gibi olacak
Aah ah ya biz 2017’de kan tahlili yaptırdığımızda Alt karaciğer değeri hafif yüksek çıkmıştı…O günden bu güne bir tahlil bir Çek AP yaptıralım diyorum şimdi doktor binbir şey diyecek doktorun söyleyeceklerinden korktuğunu falan ima ediyordu…Bu sene ani gelişen fenalaşma giderek arttı ve dayanılmaz hal alınca doktora tahlile gidip Siroz olduğunu öğrendik…Ama geç öğrendik…Halbuki Annem doktor endişesini yenebilseydik bu gün Annem ya karaciğer nakli ya da Doktor önerisi bir beslenme programı ile nereden baksan 10-15 sene daha aramızdaydı İşte bu beni bitiren şey malesef…
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin , ömrü bu kadarmış ne yapsa kurtaramaz karaciğer olmazdı başka bir şey olurdu kendinizi suçlu hissetmeyin
Kendimi suçlu hissetmek değil de keşke Anneme bu konuda baskı yapsaydım diyorum…Sirozu hep içki içenler bulur sanılıyor ama benim Annem hiç içki içmezdi sadece Rahmetli babamın hatırı için 2 duble yılda 1-2 içerdi o ölünce zaten hiç içmedi sigarası da hiç yoktur…Olunca oluyor işte…
Fırında bırakma deli çıkar hava alsın iner ya da kurur fırında
Öyle 2 adet kek yaptım biri kakaoğlu diğeri sade kakolu yine neyse de sade tam galeta gibi oldu…
😂😂Kıyamam ya pişince hemen çıkaracaksın pişirirken fırın tabanını su dolu kap koyarsan ekstra yumuşak olur ayrıca süt ve yağ oranını iyi ayarla ve kek hamurun akışkan olmalı
Kek kalıbını koyduğum alt tepsiye mi su koyayım anlamadım…
Onu boş ver sen pişince çıkar yeterli o biraz nemli olsun diye yapılır
Olır bilgiç hanım 🙃