Köfte, börek, mantı vb. gibi buzlukta sizi bekleyen yemekler var mı? Pratik oluyor, akşamları yemekle ugraşma derdin olmuyor böyle

Köfte, börek, mantı vb. gibi buzlukta sizi bekleyen yemekler var mı? Pratik oluyor, akşamları yemekle ugraşma derdin olmuyor böyle
Buzlukta ben özellikle hamur işleri bekletiyorum mesela sigara böreği, pişi hamuru, mayalı hamur bunlar pratik oluyor. Yemek olarak köfte muhafaza ediyorum.
Köfte pizza içli köfte yaprak sarma haşlanmış nohut haşlanmış fasulye mısır kurabiye poğaça artan bazı yemeklerde bunlara dahil olabiliyor bazı uzun süre muhafaza edilebilir pastalarım sağlıklı versiyonlarıda buna dahil :))
İçli köfte var. Annem börek de koymuştu geçen. Lor peyniri tereyağı valla aklıma bunlar geldi. Eminim tonlarca bilmediğim şey vardır. Geçen rendelenmiş portakal kabuğu buldum buzlukta attım kekimin içine. Nefis oldu.
Evet köfte , sarma , lahana sarkasi, kolay oluyor hemen pişirmek
Cevap
7Cevap
Evet genellikle öyle paket yemekler tercih ederim.. donmuş pizza ya da donmuş patates kızartmaları gibi şeyler.. pratik olur
Geçen pişirdiğimiz ve sonra tekrar yemek isterim diye ayırdığım bir köftem var. (Bunu yazarken neden çocuk gibi hissettim?)
Buzluk ve depfreze dolu köfte iyi fikir ama pratik.
Yok. Buzluktan çıkan hiçbir şey taze gibi tatlı olmuyor benim için.
Evet fazladan yapıp buzluğa atarız bazı yemekleri çok pratik oluyor
Var içli köfte bir sürü şey var da ben türkçedeki adlarını bilmiyorum ne yaziki 🥺🥺🥺
Sen işi biliyorsun becerekli adam helal👏🏻😄
Buzlukta beklettiğim, köfte, patates, hamur.
Evet var sağolsun annem geldiğinde hazırlamıştı.
Evet çok güzel oluyor.
Var gel sanada verim birlikte yiyelim 😜
İçli köfte 😁
Hayır yok
Kavurma, köfte
Börek hamuru
Falafel
Mantı var
Evet var
Evet var
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?