Yeme & İçme Açıktım ne yiyebilirim, pratik tarif verir misiniz? Asena_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kardesim duzgun tarifler verin benimkini ye falan noluyo hepinizi sikayet ederim lan Açıktım ne yiyebilirim, pratik tarif verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Noodle 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yumurta haşla. Ekmek arası haşlanmış yumurta iyidir. Sağlıklı, doyurucu, pratik. 🤷♂️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Öff bende gece gece pizza yiyordum geldi açlık perileri 0 5 Yorumla Asena_1 +1 yıl Makarna yapasim geldi benimde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noodle çok iyi gitmez miydi Yorumla Asena_1 +1 yıl Noodle yok 😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off benim hayalim sevdiğim kişi ile yemek her yediğimde hüzünlenirim Yorumla Asena_1 +1 yıl Hahaha insallah nasip olur ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Krep yap, içine bir şeyler koyup sar ye. Evde ne varsa. 0 4 Yorumla Asena_1 +1 yıl Cok ugrastiriri Cevap sahibi +1 yıl Evet bu saatte kreple uğraşılmaz. Al bu da pratik tarif belki denemek istersin linki bırakıyorum. www.nefisyemektarifleri.com/.../ Asena_1 +1 yıl Tesekkur ederim balim denicem Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim
Medussanıngözleri Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ne var evde şu an söyle ona göre fikir veriyim 0 4 Yorumla Asena_1 +1 yıl Ay makarna mi yapsam Yorumla Medussanıngözleri +1 yıl Sebzeli makarna olabilir ya da Yanına et yapmalısın dengeli olması için kıyma varsa kolay olur tavuk da çabuk pişer Yorumla Asena_1 +1 yıl tamam sagol canim❤️ Yorumla Medussanıngözleri +1 yıl 🌸💖 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benimkini 0 2 Yorumla Asena_1 +1 yıl Ebenin a*mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jdkdkdkdkd Yorumla
mustafakaptannnn Takip Et Xper 7 Yaş: 51 +1 yıl dayak :D 0 6 Yorumla nazzll56 +1 yıl Profil ne alaka sjsjsjs Yorumla mustafakaptannnn +1 yıl @nazzll56 ne var ki profilimde :D Yorumla nazzll56 +1 yıl Yok güzel ben çok severim zelenskiyi ama neden yani jsjsjss Yorumla mustafakaptannnn +1 yıl @nazzll56 ben de rusları severim :D Yorumla nazzll56 +1 yıl Rus jsjsjsjsjs tamam tamam anladım Yorumla mustafakaptannnn +1 yıl @nazzll56 sen nerelisin bakiim :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Noodle
Yumurta haşla. Ekmek arası haşlanmış yumurta iyidir. Sağlıklı, doyurucu, pratik. 🤷♂️
Öff bende gece gece pizza yiyordum geldi açlık perileri
Makarna yapasim geldi benimde
Noodle çok iyi gitmez miydi
Noodle yok 😬
Off benim hayalim sevdiğim kişi ile yemek her yediğimde hüzünlenirim
Hahaha insallah nasip olur ya
Krep yap, içine bir şeyler koyup sar ye. Evde ne varsa.
Cok ugrastiriri
Evet bu saatte kreple uğraşılmaz.
Al bu da pratik tarif belki denemek istersin linki bırakıyorum.
www.nefisyemektarifleri.com/.../
Tesekkur ederim balim denicem
Rica ederim
Ne var evde şu an söyle ona göre fikir veriyim
Ay makarna mi yapsam
Sebzeli makarna olabilir ya da Yanına et yapmalısın dengeli olması için kıyma varsa kolay olur tavuk da çabuk pişer
tamam sagol canim❤️
🌸💖
Tost, yumurta
Patates varsa kızart
Muz ya da patlican
Bende
Benimkini
Ebenin a*mi
Jdkdkdkdkd
Tost yap
dayak :D
Profil ne alaka sjsjsjs