Patatesli seven var, peynirli seven var. Kimisi ıspanaklısını bile yapar. Sence en lezzetli sigara böreği neyli olur?

Patatesli seven var, peynirli seven var. Kimisi ıspanaklısını bile yapar. Sence en lezzetli sigara böreği neyli olur?
Püf noktası var onun. Herkes sadece lor peyniriyle yapıyor amaaaa lor peyniri ve rendelenmiş kaşar peynirini karıştırıp içine de acı seviyorsaniz pul biber ve damak zevkinize göre tuz da serpip deneyin olay oluyor
Sigara böreğini çok seviyorum ve sık sık yaparım çıtır çıtır oluyor. Lorlu yapılıyor fakat ben sevmiyorum. Beyaz tuzlu sert peynir ile seviyorum.
Cevap
15Cevap
Bence patatesli güzel olur
Sigara böreği sevmiyorum desem olur mu? Daha önce peynirli yedim ama bana ağır ve yağlı geldi. Sevemedim.
Lezzetli bi peynir değilse patatesi tercih ederim… ama ilk pişince yersem sıcakken yerim yoksa yağlı geliyor bana… 😅
Hamur işine ıspanağı yakıştırıyorum, peynirlide güzel olur onuda severim, kıymalıda güzeldir onuda severim.
En lezzetli sigara böreği peynirli, maydanozlu ve ince hamurlu olarak yapılır. Ayrıca, iyi bir kıtır kıyır dokusu da önemlidir.
Ben peynirli diyorum kral
sıcak sıcak çayla efsane oluyor.
Bana göre peynirli dışındakiler sigara böreği değildir zaten. Sigara böreği tektir çeşidi olmaz😅
sigara böreğini hiç sevmem yağı çekiyor
Fırında da yapılabilir aslında yağsız
Patatesli harika oluyor peynirli patlıyor ne zaman yapam
Çok sevmem ama peynirilisi daha güzel oluyor
Peynir ana lor olmayacak
Peynir ve maydanozlu
Lor ve patatesli seviyorum.
Peynirli güzel olur
Peynirli olur
Patatesli ve peynir
kasar ve beyaz peynir karisimi
patatesss bayılıyorum