Hazırlaması pratik olan, açlığı bastırabilecek türden önerileriniz var mı?

Hazırlaması pratik olan, açlığı bastırabilecek türden önerileriniz var mı?
Gece gelen açlık hissine hafif ancak doyurucu ve sağlıklı atıştırmalıklar ideal olabilir. İşte bazı pratik öneriler:
1. Yoğurt: Biraz yoğurt ile meyve veya granola ekleyerek hafif ve doyurucu bir atıştırmalık elde edebilirsiniz.
2. Fındık ve kuru meyveler: Bir avuç fındık, badem, ceviz gibi sağlıklı yağlar içeren kuruyemişler ile kuru meyveleri karıştırarak enerji verici bir atıştırmalık hazırlayabilirsiniz.
3. Havuç veya salatalık dilimleri: Taze sebzeleri dilimleyip, yanında humus veya yoğurt bazlı bir dip sos ile servis ederek hafif ve besleyici bir atıştırmalık yapabilirsiniz.
4. Tam buğday kraker veya tam tahıllı ekmek: Üzerine biraz avokado ezmesi veya lor peyniri sürerek tok tutucu bir atıştırmalık elde edebilirsiniz.
5. Haşlanmış yumurta: Hızlıca haşlanmış bir yumurta, protein ihtiyacınızı karşılayabilir ve tok kalmanıza yardımcı olabilir.
Bu atıştırmalıklar gece açlığını gidermek için pratik ve sağlıklı seçeneklerdir.
Ben genellikle onu dinlemeyip uyumaya devam ediyorum. 😅😅
Cevap
7Cevap
Genelde meyve sebze tüketirim son zamanlar da diyetteyim çünkü
Yememeyi tercih ediyorum amaa illa birsey olacaksa 1 bardak sicak sute tarcin koyup icmeyi tercih ediyorum.
Yadaa biraz ekmegi kizartip peynirle yiyorum.
Valla en kolay midemi doldurack ne varsa onu hazırlıyorum abi 😅
Kokoreç 💓
Kumru 💓
Fırına patates 💓
Midye 💓
Abur, cubur 💓
Kilo sorunun yoksa kumru veya çig köfte iyi gider
Yoğurt yerim, varsa elma yerim, varsa sarma yerim ya da çerez yerim. Böyle 😬
Ben genelde her seyi yeyen bir insanım ama gece acıkmıyorum 😴😴😴
Hiçbir yemek açıp yemek videosu izleyip gözümü doyuruyorum
Gece acıkırsam eğer kendi mayaladığım yoğurdu ekmek eşliğinde yiyorum. Hem yoğurt uykumu da getiriyor. Hem de hafif rahatsız etmiyor.
Sandviç olsun. Kaşar salam Domates salatalık ve zeytin
Çerez yemeyi ya da çayın yanında illaki stokta birşeyler vardır onun harici yemek yemem.
Buzdolabında ne varsa artık onunla
Dondurma
Çikolata ile
Börek
Sakız çiğne
Yerim bol bol
dolapta ne varsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?