Yeme & İçme Gece acıktığınızda neler yiyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Sağlıklı, gece rahatsız etmeyecek yiyecekler tavsiyeleriniz neler? Gece acıktığınızda neler yiyorsunuz? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yoğurtlu meyveSandviçMeyveKuruyemişSalata 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Noodle yerim 1 0 Yorumla
MasumBirCocugum Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Genelde meyve falan yerim yoğurt vs işte hafif şeyler 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gece çok açlık hissi çekmem, bazı zamanlar da yatmadan önce meyve yiyorum, ancak oruç tutuyorum diyelim o zaman yiyip yatıyorum. Sen neler yapıyorsun? 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yatmışsam kalkmam. Onun dışında tost yaparım, kokoreç yemeye veya çorbacıya giderim 0 0 Yorumla
ZAFERMTK Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 83% +1 yıl Börek varsa yerim yoksa seni yerim elif 😊 sen neler yiyorsun? 0 0 Yorumla
YargiQueennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Canim ne isterse sofra bile kurarim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim kafadansın ama benim yaşım ilerliyor dikkat etmem lazım Yorumla YargiQueennn +1 yıl Haftada 1 falansa bir sey olmaz ya Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Genelde bulgur pilavı salçalı ya da domates soslu makarna yerm 0 0 Yorumla
DoctorWhoooo Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl sut, elma, muz, belki hafif biskuvi filte kahve de yaninda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gece hiçbir yemek sağlıklı değil 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aç aç nasıl uyuyorsun peki Yorumla emreJ +1 yıl Sağlık bakanı mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aç uyumuyorum akşam yemeğini 19:00'da yiyorum ve yetiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @emreJ bunu bilmek için bakan olmak gerekmiyor bir sürü kaynak var, Canan Karatay, Yavuz Yörükoğlu gibi profları dinleyin Yorumla emreJ +1 yıl Onlar bakan mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yoğurtlu meyve
Sandviç
Meyve
Kuruyemiş
Salata
Noodle yerim
Genelde meyve falan yerim yoğurt vs işte hafif şeyler
Gece çok açlık hissi çekmem, bazı zamanlar da yatmadan önce meyve yiyorum, ancak oruç tutuyorum diyelim o zaman yiyip yatıyorum. Sen neler yapıyorsun?
Yatmışsam kalkmam. Onun dışında tost yaparım, kokoreç yemeye veya çorbacıya giderim
Börek varsa yerim yoksa seni yerim elif 😊 sen neler yiyorsun?
Canim ne isterse sofra bile kurarim
Benim kafadansın ama benim yaşım ilerliyor dikkat etmem lazım
Haftada 1 falansa bir sey olmaz ya
Doğru
Gece dikkat etmiyorum kafama ne eserse yerim 😅🤭
Genelde bulgur pilavı salçalı ya da domates soslu makarna yerm
sut, elma, muz, belki hafif biskuvi filte kahve de yaninda
Yememeye çalışıyorum.
kokoreç , ıslak hamburger, goralı
Zeytin peynir ekmek varsa çorba
Genelde meyve yerim ya da yoğurt
hiçbir şey bastırırım suyla falan
Sabahı bekliyorum ben
Az once kizartma yedim
Meyve ye bence
Gece hiçbir yemek sağlıklı değil
Aç aç nasıl uyuyorsun peki
Sağlık bakanı mısın
aç uyumuyorum akşam yemeğini 19:00'da yiyorum ve yetiyor
@emreJ bunu bilmek için bakan olmak gerekmiyor bir sürü kaynak var, Canan Karatay, Yavuz Yörükoğlu gibi profları dinleyin
Onlar bakan mı
Meyve
Gece yemiyorum
Helva arası ekmek
Sucuklu yumurta
Dolapta ne bulursam yiyorum..
Ekmek salça
Genelde ılık süt içerim
Ne bulursam yiyorum
Yüce Zeus ne verdiyse
Ne bulursam
Yogur