Bayat ekmekleri dilimle, yağla, baharatla, kaşarı at, ayferde 5 dakika pişir, o sırada sallama çayı yap bittiiiiğ😋

Bayat ekmekleri dilimle, yağla, baharatla, kaşarı at, ayferde 5 dakika pişir, o sırada sallama çayı yap bittiiiiğ😋

Akşam belli bir saatten sonra bir şey yememeye çalışıyorum. Ancak senin için güzel bir tarif verebilirim. Hazır lavaşın içine ince ince kaşar peyniri onun üzerine salam veya sosis rulo haline getirerek Airfryer koy biraz pişince üzerine ketçap mayonez afiyetle bir güzel ye
Ben de şöyle yaparim: peynirleri kaba rendelerim, içine 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı pul biber ve göz kararı yağ koyarım. Dilimlenmiş ekmeklerin üstüne sürer fırına gönderirim afiyet bal şeker olsunn🌸❤️
Bayat ekmekler kaşar domates salçası sucuk artı süt yumurtaydı galiba yengemin muazzam bir tarifi vardı sadece yengem nadiren annem ablamda yapar toplu kahvaltılarda mükemmeeel gecede eşlik eden olursa harika giderr
Gece bir şeyler atıştırmak istediğimde bazen kaşarlı ketçaplı bir tost, kelloggs, yoğurt, muz yerim. Eğer saat daha erkense 10 gibi çiğ köfte ya da kızarmış tavuk söylerim. Kafama göre yani
Cevap
11Cevap
Yoğurda meyve ya da grissini ekleyip yiyorum. Bazen bir meyve tabağı ya da çayla yulaflı bisküvi oluyor.
Ben çok güzel noodle yapıyorum
İlla ki tarif istersen profilime gir sorularımı aç ve çiğköfte kombinasyonlarıma bak, şimdi yazmaya üşendim
Yok yok yok sen zahmet etme
Sonra da ambulansı ara jsjxkskkckwmmxm
hazır domates salçasını ekmeğe sürerim. tuzsuz oluyolar. biraz da tuz çilerim. acı biber turşusu ile yiyip yatarım. bayılıyorum yaa acıktım yinee😂
Soğuk sandviç güzel gidiyor geceleri. Patates, kaşar, salam, tere, roka, maydanoz, domates. Yanına da demli bi çay tamamdır
o anımı sakın hatırlatmayın , ne tarif bir görsen 🤦♂️🤣
Bunu hemen bu gece deniyorum jsjkdkdkdks
Baharat önerisi olarak kekik ve kırmızı biber diyorum
Kavurma ile ketçap mayonezli ekmek arası 😊
Bunun sarımsaklı versiyonunu denemek istiyorum
hiçbir şey yemem gece
Gece maks ekmek arası domates 😂
Alman döneri sipariş ediyorum
Ben uğraşmıyorum peynir ekmek yiyorum 😂
Salçalı ekmek var dümdüz
Sandviç
Sucuk ekmek🙄