Yeme & İçme Yemek konusunda becerikli misiniz? Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tüm yemekleri çok güzel yaparim Sadece az birazini yapabiliyorum Yeni ögreniyorum Ben genelde dışardan yerim hic yapmam Yemek yapmak mi? O da ne içiliyor mu? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl E hepiniz becerikliyseniz nasil vakit buluyonuz Güncellemeler+1 yıl Tabi canim Yemek konusunda becerikli misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Becerikli değilim maalesef 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Hemen hemen denemediğim yemek kalmamıs olsada, bütün yemekleri dört dörtlük yapamasamda, güzel yapabildiğim yemeklerde var 😊 0 0 Yorumla
LouisSevval Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl daha çok tatlı yaptım bu zamana kadar. yemek olarak ise daha çok italyan usulü ne zaman bir tatlı ya da yemek yapsam abim 6 ay o yemeği dileniyor sinir oluyorum 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Fazlasıyla becerikli olduğumu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Becerikli değilim maalesef
Hemen hemen denemediğim yemek kalmamıs olsada, bütün yemekleri dört dörtlük yapamasamda, güzel yapabildiğim yemeklerde var 😊
daha çok tatlı yaptım bu zamana kadar. yemek olarak ise daha çok italyan usulü ne zaman bir tatlı ya da yemek yapsam abim 6 ay o yemeği dileniyor sinir oluyorum
Muazzam yaparım hamaratım diyebilirim
Fena yaparım 😏
Basit yemekleri yaparım.
kendime yetecek kadar
Fazlasıyla becerikli olduğumu düşünüyorum.
Hic degilim
Aglatirim, ayipsin.
Et mangal tava da kızartma iyiyim gerisi sıfır
Hemde o biçimmm
Tost ta rakipsiz
çok iyiyimdir