Diziler & Filmler Daha önce bir yaz aşkınız oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bu yaz mevsimi aşırı bereketli 😃🧿 yaz ayınız nasıl geçiyor? Daha önce bir yaz aşkınız oldu mu? Cevapla Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır 4 mevsim boyunca aşkım olmadı. yaz kış fark etmiyor tek takılıyorum öyle bir gün olursa da zaten mevsime göre seçmem hiç bir şekilde. 0 0 Yorumla
Raisa3 Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Yok ben kış aşkı yapıyorum o sıcakta kimseyi çekemem 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl ben yaz askı kıs askı anlamam... ergen sevdalarını astık... ömürlükdür bizim niyet kardeş 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaz aşkım olmuştu bir dahaki yaza kadar sürmüştü ama çok uzun zaman önce 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır olmadı daha doğrusu daha önce hiç aşkım olmadı 😄 0 0 Yorumla
zıplayanpire Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bir kere olmuştu ama hep yaz aşkı yaşamak istemişimdir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oldu. Güzel bir yaz geçirdik. Şu an Bartın Üniversitesi’nde doçent. 😂 0 0 Yorumla
Şebocuyum Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Evet oldu aşırı güzel bir çocuktu ama bizden olmazdı 0 0 Yorumla
SeIinS Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Bir tane çocuk benle yaz başladığında sev oldu ya z bitince ayrıldı şerro 0 0 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Hahah nazar boncuğu koymuş bide😅🙈 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şşşt 😅😅 Yorumla Qwerty13579 +1 yıl Nazar değer inşallah 😅 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Mevsimlik aşklar yaşamıyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biz mevsimlik işçiyiz zaten , mevsimlik yaşıyoruz Yorumla
HayaldeGüzel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Normal aşkımız olduda birde yaz aşkı kaldı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır 4 mevsim boyunca aşkım olmadı. yaz kış fark etmiyor tek takılıyorum öyle bir gün olursa da zaten mevsime göre seçmem hiç bir şekilde.
Yok ben kış aşkı yapıyorum o sıcakta kimseyi çekemem
ben yaz askı kıs askı anlamam... ergen sevdalarını astık... ömürlükdür bizim niyet kardeş
Yaz aşkım olmuştu bir dahaki yaza kadar sürmüştü ama çok uzun zaman önce
Hayır olmadı daha doğrusu daha önce hiç aşkım olmadı 😄
bir kere olmuştu ama hep yaz aşkı yaşamak istemişimdir
Oldu. Güzel bir yaz geçirdik. Şu an Bartın Üniversitesi’nde doçent. 😂
Aşkın yazı kışı mı varmış 🥹
Evet oldu aşırı güzel bir çocuktu ama bizden olmazdı
Bir tane çocuk benle yaz başladığında sev oldu ya z bitince ayrıldı şerro
Hahah nazar boncuğu koymuş bide😅🙈
Şşşt 😅😅
Nazar değer inşallah 😅
Mevsimlik aşklar yaşamıyorum.
Biz mevsimlik işçiyiz zaten , mevsimlik yaşıyoruz