Diziler & Filmler 2006-2019 Arka Sokaklar dizisi mi iyi yoksa 2020-2022 Arka Sokaklar dizisi mi iyi? byJam Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2006-2019 Arka Sokaklar dizisi mi iyi 2020-2022 Arka Sokaklar dizisi mi iyi? 2006-2019 2020-2022 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2006-2019 Arka Sokaklar dizisi mi iyi yoksa 2020-2022 Arka Sokaklar dizisi mi iyi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DeaRBody Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl 45 50 merkez olay yerine yakınız ditdit diririri shshsh 1 9 Yorumla byJam +1 yıl Tamamdır 4542 merkez. Mesut abi orada mısın cvp ver smsn Yorumla byJam +1 yıl Yalnız buradaki adamların 5'i ex usta nolcak şimdi hiçbir bilgiye erişemetecepiz. Biri ise ağır yaralı sösm Yorumla DeaRBody +1 yıl Boş ver olayı, asayişe bırakalim aferim çocuklar iyi iş cikardinizz. Bambaskaaa bir hayat var arka sokaklarda shshss Yorumla byJam +1 yıl Suçun ortasında ardında bekleyenin gözleri yollarda. Siren sesleri çıkmaz sokaklar Yorumla byJam +1 yıl Garip oğlum Yorumla byJam +1 yıl Ama Yorumla byJam +1 yıl *smsnsn Yorumla DeaRBody +1 yıl Olur olur yeriz yeriz sfsg Yorumla byJam +1 yıl 232. bölümdeki bir replik; dk 36:08 ( Hüsnü) Allah seni niye korusun len. Allah senşn gibi mikrobu niye korusun len. ( Mesut) korumaz usta. Korumaz. Allah bu öküzü hayatta korumaz. (İnan çok güldüm.) Haksızmıyım len turan amsnsn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
45 50 merkez olay yerine yakınız ditdit diririri shshsh
Tamamdır 4542 merkez. Mesut abi orada mısın cvp ver smsn
Yalnız buradaki adamların 5'i ex usta nolcak şimdi hiçbir bilgiye erişemetecepiz. Biri ise ağır yaralı sösm
Boş ver olayı, asayişe bırakalim aferim çocuklar iyi iş cikardinizz. Bambaskaaa bir hayat var arka sokaklarda shshss
Suçun ortasında ardında bekleyenin gözleri yollarda. Siren sesleri çıkmaz sokaklar
Garip oğlum
Ama
*smsnsn
Olur olur yeriz yeriz sfsg
232. bölümdeki bir replik; dk 36:08 ( Hüsnü) Allah seni niye korusun len. Allah senşn gibi mikrobu niye korusun len. ( Mesut) korumaz usta. Korumaz. Allah bu öküzü hayatta korumaz. (İnan çok güldüm.) Haksızmıyım len turan amsnsn
Boş dizi
hiç izlemedim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!