Netflix
Amazon Prime
Disney Plus
Puhu TV
BluTV
Exxen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim için aslında fark etmiyor ebn zaten genelde internett üzerinden indirip o şekilde izliyorum. ama netfilix ücretsiz olmasını isterdim çünkü The witcher gibi sevdiğim bir çok dizi netfilix üzerinden yayınlanıyor şu an da. bunun dışında diğer geri kalanları olmasa da olur zaten disney de sadece loki için takip ediyordum. exxen desek en kalitesizi o ona hayatta para vermem hatta bedava olsun izlemem zaten o derece.. ama The witcher için netfilix yeter
Hiç birinin ücretsiz olmasını istemem. O zaman yoğunluktan dolayı sunucu tıkanıyor gecikmeler takılmalar oluyor, keyifsiz kaldıktan sonra ücretsizi ne yapayım
Benim daha önceden neredeyse hepsinde üyeliğim vardı. Taki bir arkadaşım dizipal denilen bir siteyi benimle tanıştırana kadar. Şimdi hiç birisine üye değilim :)
Cevap
13Cevap
neyse ki hepsinin ücretsiz hallerini birarada sunan uygulamalar var.
disney fantastik filmeri çok seviyorum abonelik 2 ay aldım bütün filmleri izledim keşke bedava olsa 😿
Hepsi kar amaçlı kurulmuş siteler ve ticari bir şey asla bedava olmaz düşüncesindeyim,
ama Exxen olabilir hani Acun'da para çok
Şıklardaki uygulamalardan sadece 4'üne üyeyim lakin en çok Netflix de zaman geçiriyorum, onun için Netflix uygulamasının ücretsiz olmasını isterdim.
Netfiliz diye zırlamam da bellidir ama bluda da güzel şeyler var ve nette yok sanırım netflix içerikleri gibi o da olabilirdi
Netflix çünkü beğendiğiniz izlemek istediğimiz tüm filmler orada oluyor kaliteli bence hem çocuk hem yetişkin için 🙂
Hepsinin ücretsiz olmasını isterdim ama tek bir cevap hakkım varsa Netflix diyorum.
amazon prime. netflix iyi güzel ama sürekli ayni diziler ve filmer var.
Bana farketmez ya 😂 ne de olsa ben ödemiyorum 😂
Benim için fark etmiyor. Seçeneklerin hiç birisini kullanmıyorum zaten 😀🤦♀️
Puhutv zaten ücretsiz Ama netflix'in ücretsiz olmasını isterdim
Tabiki netfliximmmmmmin 😄
Yesssss helal be netfilixxime 😄😄
Cok seviyorum bu programi ben
Ve filmleride sùper 😄
Netflix olabilir
Disney Plus keşke olsaydı
Disney ya yıllık 600 bilmem kaç veriyoruz
Hepsinden izliyorum Zaten
Disney plus ve netflix...
Amazon Prime ve Disney Plus
inat tv sağolsun :D
Emek var.. :) Fark etmiyor.
Hepsi var hiçbiri biseye yaramiyor
Konuşanları full izlemek için exxen
@Allemdar dimi… ben de düşündüm. Sanırım yeni sezon için alacağım. YouTube’deki kesitler yetmiyor 😂
@Allemdar evet o da var
Netflix
Hepsinin
netflix olsun
Netflix
Netflixt tabi ki de
Netflix
Netflix
Netflix
Netfliks
😂sanane be allah allah murat övünç geldi aklima
He gül, gül