Deniz kızları cadılar gibi ilginç fantastik türleri ele alan dizileri çok seviyorum favorilerimden koydum. Sonuncu baya iyiydi de reytinglerin düşüklüğünden sadece bir sezon sürdü.

Deniz kızları cadılar gibi ilginç fantastik türleri ele alan dizileri çok seviyorum favorilerimden koydum. Sonuncu baya iyiydi de reytinglerin düşüklüğünden sadece bir sezon sürdü.
Genelde tarihi askeri dizileri severim mesela Alparslan Selçuklu kuruluş Osman gibi dizileri severim aynı zamanda aksiyon tarzı teşkilatı kurtlar vadisi ya da bunun gibi aksiyon tarzı dizilerden hoşlanırım aşk dizilerini de severim ama devamlı romantiklik olmayacak arada aksiyon da içinde olacak
Bir aralar tren wolf izliyordum artık direk filmlere geçtim 😂
Haha izlemissin 😂
Anladım sende benim kafadansin belli 😂
Ozaman iyi değil kız yarı yarı izleme hahah
😂 orada en baştaki baş kurt iyiydi sen sarışınmi seviyosun nedir 😂
Sen nesinki esmermi
Sarışın erkek seven ilk kadın ilginç😂
Ne bilim sende hiç sarı seven bir tip sezmemistim 😂
Sezgilerim öyle hissetim 😂
Yokmu sarışın sevgilin
Olur birgün çok dua et 😂 nerelisin sen
Anladım gitmedim bak oraya hiç ne iş yapıyorsun
Anladım girersin inşallah biryere ne branşın peki
Yok yani yapabildin bişey onu dedim
Anladım eminim vardır sen kesfedememisindir ama bence istedin bir yere girceksin sen
Kız silkelen öyle hayattan beklentin yokmuş gibi düşünme
Bence inanncini tazele emin ol güzel olur bana sonra anlatırsın bir ara
Ok dinlerim
Tskrler ☺️
Nasılsın bu arada
Bende bomba gibiyim nasıl iyisin bugün
Cevap
16Cevap
Bunları izlediysen Sabrina kesin izlemiştirsin
O zaman sana Buffy vampire slayer önereyim cadı wilow çok seveceksin
Elbette çünkü bugüne kadar ondan sonra çıkmış pek çok avcılık temalı yapımların atası sayılır. Supernatural dahil yapımcıları ondan sonra avengers bile çektiler bile
Hatta saygı duruşu olması adına bir bölümde Supernaturalde Buffy dizisinin iki oyuncusunu aynı roller de oynattılar
Aa siren. İzlemistim onu, fena değildi.
Her tür izleyebiliyorum.
Macera ve çizgi filmler daha çok hoşuma gidiyor. Dizi izlemiyorum.
Bilinmeyen hep merak edilendir Uzay Deniz Sihir dizilerini seyretmeyi seviyorum!
Aşırı gizem, gerilim severim. Önerisi olan varsa, alabilirim.
Cinayetli, gizemli. O mu yaptı bu mu yaptı diye düşündürmeli.
Ben drama, suç ve orta Dünya fantastik seviyorum breking bad , game of thrones öncelikli olarak önerimdir
Yalnış anlama ama biraz ergen dizileri seviyorsun saygı duyarım kesinlikle'de bence biraz daha yavaş işleyiş ve karakter gelişimine önem veren dizilerde izlemelisin Supernatural vb diziler boş illa fantastik diyorsan stranger things izle iyi bir bilim kurgu fantastik dizidir başrollerin çocuk olduğuna bakma kaliteli iş
O zaman sitcom tarafına yönetebilirsin ciddiyet yok ve yerinde dram oluyor adı üstünde komedi friends ve how i met your mother öneririm
Bilim-kurgu ve Fantastik diziler benim de favorimdir. :-)
Diziler çok sarmaz beni ya film izlerim ben daha çok
Kaliteli dizi severim
Cinsellik ve şeytan temalı işte mis
Olabilir 🤔
Sıren in afişi güzelmiş
Fantastik seviyorum siren güzel diziydi diğerlerini izlemedim ama altered carbon dark gibi diziler sariyor
Sonuncu nası tutmaz yhaa :d polisiye dizi candır
Fox dizileri 🙃ama yazın çıkanlar
Fantastik, aksiyon, bilim kurgu
Aksiyon gerilim bilim kurgu
Hemen hemen her türden
TVD güzeldi onun gibisini bulamadım
Dizi seyretmem
aksiyon dolu olması
suç, drama
Hint dizileri
Dram, suç.
Yani o tarz.