Eşim aylık 160 bin TL kazanıyor. Evimiz kendimizin. Bana çalışmana gerek yok diyor. Ben de mali müşavirim, kendi mesleğim var, neden çalışmayayım diyorum. Gerek yok ki diyor. Siz ne düşünüyorsunuz? İzmir'de yaşıyoruz
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Sanki her şey para mı 🤔
Çalışmak isteyip topluma faydalı işler yapmak daha önemli ve senin çalışma isteğin önemli bence
Bana sorarsan çalış
Evet bi de bu belgeyi çok zor kazandım neden çöpe atayım
Haksız mıyım sence 🤔
Eminim ne zorluklarla o belgeyi aldın şimdi ise sıradan bir belge olmasına izin verme
Kaç yıldır evlisin
Bence calış bende evlyiim. Herkes calışmalı napacan evden
Bende kendimi bildim bileli çalışıyorum patlarım sıkıntıdan
Calış ya napcan calışmayıp asla evde durulmaz boş ver her şey para değil
Yani bir muhasebeci eşim olsa, yani olabilirdi sıkılmasın diye ama çok defter tutmasını istemezdim, çünkü akşam eve gelince beyni yorgun eş görmek istemeyiz. Sonuçta yuvayı dişi kuş yapıyor yaa bizim kuş dinç olsun demi :)
İzmir şartlarında o para gayet iyi geçindirir ama bir kadının kendi mesleğini sırf para için bırakması doğru değil bence mesleğini seviyorsan çalışmaya devam etmalı mavirliği kolay kazanmadın sonuçta
Geliriniz bence iyi üstadım siz çalışmak istiyorsanız bence hobi niyetine yapın diyicem ama smmm öyle bir imkanı yok djsnndn
Ahahahahah aynen öyle ya. O da bana diyo ki strese sokma kendini buna gerek yok. Ama bu benim mesleğim neden bırakayım
Üstadım mesleği bırakmanızı tabikide önermem fakat stres konusunda eşiniz haklı muhasebe kısır döngü 😂😂
maalesef dogru ama ha deyince de bırakamam bana güvenen mükelleflerim var kendi ofisim var vs. Kazancım onun yanından bile gecmiyor Şu an ama sonucta bi emek napayım. Bana diyo herkes ofis kapatıyor napcaksın yakında biter bu meslek de ahahaha
Valla üstadım ben yeniyim meslekte özel sektörde genel muhasebedeyim tabi siz benden daha iyi bilirsiniz ama bencede artık çekilicek dert değil gibi
Stajı kazan direkt belgeye oyna düz muhasebeciler gerçekten de bitiyor yaşın gençken hallet
Ya belge evet almak istiyorum ama üstadım şu an herkeste smmm belgesi yokmu cidden mahvettiler ya
Çoğu kişide halen yok alaylı muhasebeciler dolu. Yaşı geçik insanlar da uğraşmak istemiyor. Belgenin yanında denetçilik, bilirkişilik falan da alırsan ayrıcalığın olur benden sana abla tavsiyesi
Teşekkür ederim üstat ablam
elin ayağın tutarken ek gelir yatırım mantıklı olur ki mali işler senin uzmanlığın zaten :D
Bende aynısını diyorum otur dinlen evde ya diyo
onun aklının arkasındaki derdi başka..
Ne güzel işte otur evde. Gez dolaş daha ne istiyorsun
Çalışmak da güzel bacım ya
Güzel güzel tabi ama ihtiyacın yokki
Az çalış sende yarım eğlencesine git işe
Öyle gidemem kendi işim çünkü ofisim var
İyi para ama senin meslek de iyiymiş
çalış bence
Kuma lazım mı djdjdj
Çalış.
Çalışmak istiyorsan çalış
İzmir'de bile yeter
İyi kazaniyormus
Eşinle ilişkiniz nasıl
Senin derdin yalnızlık
Ne kadar daha çalışabilir senin eşin
20 sene daha gider sanırım 30 yaşında henüz
Sen ofis açmayı düşünüyor musun
Ofisim var zaten
Çocuk var mı
Benim aylık 200k yı geçiyor maaşım
Ne oldu şimdi
Çocuk büyütün
Çocugumuz yok iki taraf da istemiyor
Hiç mi
Gerek yok bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aylık 160 bin TL Türkiye şartlarında ve İzmir’de oldukça güzel bir gelir 💰 Eviniz de kendinizinmiş rahat yaşarsınız. Ama sen mali müşavirmişsin kendi ekonomik özgürlüğün ve mesleki tatminin paradan çok daha değerli. Çalışıp kendi birikimini yapman geleceğin için her zaman en rasyonel yatırımdır. Peki eşinle bu konuyu ortak bir bütçe ve birikim hedefi üzerinden tekrar konuştun mu 📊 YTD 😛