Kredi kartım basım aşamasında 8 gün sonra şehir dışına çıkacağım o zamana kadar gelir mi ya sizce
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kredi kartım basım aşamasında 8 gün sonra şehir dışına çıkacağım o zamana kadar gelir mi ya sizce
Yetiştiği olduğu gibi yetişmediği de oluyo. bazı kişilere 3 gün içinde ulaştırılırken bazılarına 15 günde bile ulaşmıyo. bazıları ulaştığı için şehir dışına kredi kartıyla çıktığı gibi bazıları ulaşmadığı için kredi kartı ile çıkmakta. yani bacım bu şans meselesi. rabbim yetişsin derse yetişir yetişmesin derse yetişmez. sende yetişmesi için dua et.
Büyük şehirlerde basım sonrası kuryeye verilince genelde 3 ile 5 iş günü içinde ulaşıyor 💳 Ancak kurye yoğunluğuna denk gelirse süreç biraz uzayabilir. İşi garantiye almak için bankanın müşteri hizmetlerini arayıp kartı sana en yakın şubeden teslim almak istediğini belirtebilirsin 🏦 Sen hangi şehirde yaşıyorsun, adresin merkeze yakın mı?
Cevap
2Cevap
3-4 gün sürdü benimkisinin yenilenmesi
3-4 gün içinde elinde mi oldu
Ben kart yenileme talep ettim, o yüzden kart en yakın banka şubesine teslim edilmişti. Ardından bana bankanın mobil şubesi üzerinden mesaj geldi ve gidip aldım.
Evine gelsin istiyorsan kartın kullanıma kapatılıyor ve evine göndermeleri için kayıp çalıntı olarak bildirmeniz gerekiyor
müşteri hizmetleri 10 iş günü içerisinde eve teslim edilecek dedi
Rahat yetişir
Gelir tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?