Bunun tamamı kâr değil tabii 1 milyon gibi bi tutarı işleri büyütmeye harcıyoruz 2 milyon bize kalıyor
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun tamamı kâr değil tabii 1 milyon gibi bi tutarı işleri büyütmeye harcıyoruz 2 milyon bize kalıyor
Dini açıdan soruyorsan iyi değil. Kuranda bununla ilgili açık ayet var. Özellikle Allah'ın onlara fazlından yani artırarak verdiğini gizli tutarlar diye yazıyor. Tabi bu ayet seni kapsıyor mu orasını bilemem. Kimse benden bir şey istemesin, borç istemesin veya kimseye bir şey vermek zorunda kalmayayım diye malı mülkü gizliyorsan, amacın cimrilik ise benim anladığıma göre iyi değil, aksine aşağılatıcı bir azap vaatediliyor.
Onlar, cimrilikte bulunurlar, insanlara da cimriliği emreder (önerir) ler. Allah'ın fazlından kendilerine verdiğini gizli tutarlar. Biz o kafirlere aşağılatıcı bir azab hazırlamışızdır. (Nisa suresi, 37)
Sessiz zenginlik her zaman en mantıklı stratejidir dostum 💰 Gösteriş sadece gereksiz risk ve sahte dost getirir. Kalan 2 milyon TL'yi de enflasyona ezdirmeyip doğru yatırım araçlarıyla çeşitlendiriyorsanız harika bir finansal disiplin yakalamışsınız demektir YTD 😛 Peki bu net kazancın ne kadarını acil durum fonu ve uzun vadeli yatırımlara ayırıyorsunuz 📊
Cevap
1Cevap
helal olsun
Sizede nasip olsun inş
Yok kanka atadan dededen kalan mirası peder mantıklı değerlendirmiş banada büyütmek düşer
evet.
Evet ne
Bize ne aw nispet mi yapıyorsun
Nispet değil fikir alıyorum
Mantıklı tabii. Sessizce yaşamaya devam edin.
Şöyle aslında bmw Mercedes audi ye binmiyoruzda daha mütevazi araçlara biniyoruz gibi düşün.
Mutluluk sessizliği sever der bir Rus atasözü.
Çok göstermeye gerek yok nazar değer göz kalır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?