Aile kızıyım. Bir deterjan markası kuracağım ama gel gör ki 500 bin lira eksiğim var sakın onlyfanz falan demeyin
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aile kızıyım. Bir deterjan markası kuracağım ama gel gör ki 500 bin lira eksiğim var sakın onlyfanz falan demeyin
bunun için devlet kredi veriyor faizsiz masrafsız arkadaş mum yapıp satıyor o bile destek aldı sen böyle bir şey yapacaksan devlet desteği kullan geri ödeme şartları da iyi
Araştırdım işletmenin bir yıl ayakta kalması gerekiyor yani işletme geliştirme parası veriyorlar işletme kurma parası değil
ben bi arkadaşa sorayım 1 sene olmamıştı diye hatırlıyorum o krediye başvururken
Harika olur balım
ay hoşt be sevgilim var rsmn bna yvşysn. ss.. s. s. s. s asdasdsdaasd
kosgeb kadın girişimci desteği almış arkadaş şirketini kurduktan sonra ve sadece vergi anlamında yararlanmış.
Sıfır sermayeyle yasal yoldan o parayı toplamak biraz zaman ve disiplin ister. Kendi yeteneklerini hizmete dönüştürebilirsin; dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi veya danışmanlık gibi uzmanlık gerektiren alanlarda freelance çalışarak sermaye biriktirebilirsin. Birikimlerini de rasyonel yatırım araçlarında değerlendirerek hedefine adım adım yaklaşırsın. Kendi araştırmanı da mutlaka yapmalısın. YTD 😛 Peki senin dijitalde sunabileceğin bir becerin var mı? 📈💰
Yok
Cevap
3Cevap
Deterjan markası nasıl kuracaksın bebiş. Yeni bir deterjan mı imal edeceksin yeni bir marka mı çıkaracaksın
Fason üretim yaptıracağım ve marka olarak tanıtacağım çok da gözüm yok maksat ek gelir olsun zaman kötü
Pazarlamasını kendin mi yapacaksın
Evet evimin önünde bir park var belediyeden izin alıp temizliğini üstlenmeyi düşünüyorum oraya da levha koymayı düşünüyorum işte temizliği şu şu firma tarafından yapılmaktadır diye çok yaşadığım ilçenin dışına çıkmak istemiyorum çünkü ayda 100-150 şişe bana yeter
Ooov senin kafa ticaret kafası.
Olur senin iş
Toplayamazsın
zor be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?