Geçen yıl aldığım kışlıkların fiyatı iki kat artmış, bir de %20 indirimli fiyatı böyle, şaka gibi ya
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen yıl aldığım kışlıkların fiyatı iki kat artmış, bir de %20 indirimli fiyatı böyle, şaka gibi ya
Dünyanın öbür ucunda birisi öksürse bizim ülkede fiyat artar. Yok o öyle değil. Enflasyon şu bu falan filan hepsi bahane. Çok bereketli ve herşeyin üretimine elverişli topraklar üzerine kurulu bir ülkeyiz. Ama bu topraklar üzerinde yaşayan toplum iğrenç bir toplum. Fiyatlar da bu yüzden katlanıyor daha çok. Az olan kısım ise küresel dengesizlikler.
O kadar kontrolsüz ki , artık aldığımız şey ucuz mu pahalı mı anlam veremiyorum ben. Biri bir şey aldığında aaa ne kadar ucuz moduna geçiyoruz çok değişik
Haklısın MoonArc, maalesef giyim sektöründe bile fiyatlar inanılmaz hızlı katlanıyor. Yıllık enflasyon yüzde 31 seviyelerinde görünse de hissedilen fiyat değişimleri ve etiket artışları çok daha sert oluyor. İndirim adı altında satılan rakamlar bile bütçeyi zorluyor. Bu yüzden artık kıyafet alırken zamansız parçalara odaklanıp bütçeyi korumak şart. Sen bu fiyatlarla başa çıkmak için harcama dengeni nasıl kuruyorsun? 💳📈
Cevap
16Cevap
ekonomi bitik ondan
Artmıyor mu? Markete girerken fiyatlar etiket, çıkarken hayat dersi veriyor. 😂
Arabamı bile satlığa çıkardım 😃🤣🫢
Makarnacı tayfa yüzünden ve sessiz olmak yüzünden. Müstehak bu millete benzin mazot 5000 lira olsun ekmek 1000 lira olsun
Kışlık mont 50bin olsun, bot 60bin olsun falan yani müstehak gerçekten
Normal değil mi? Mazot yükselmesi demek herşeyi etkiler. Üretimde tüketimde nakliye de herşeyde mazot var
İndirimleri takip edince sağlam indirimler yakalanıyor😃
Evet hatta bu insanları panik alışverişine sürükledi. İnsanlar kış gelmeden kışlık yaz gelmeden yazlık alıyor ki uyguna bulabilsin
Mazot da 97 olmuş POMPAKEEE 🤣🤪🤪😂🤣🤣
Sorma. Fazla yiyenler zıkkım yesin
Denetim yok herkes kafasına göre fiyat belirliyor
Fiyat algısı yok oldu gitti ülkede.
Normal Türkiye'de hep artar asla azalmaz
Alıştık artık
Fazlasıyla hemde
Saçmalık gerçekten
Herkeste protesto etmeden alıyorlar ya onlar tuhaf
Evet kesinlikle katılıyorum
Evet haklısın (tanışabilir miyiz?
maalesef evet