Ben Gratis'e gidip hiçbir şeyin fiyatını düşünmeden alınacak durumda olmakla 10 evin kirasıyla geçinmek arasında kaldım siz 😅😂
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Gratis'e gidip hiçbir şeyin fiyatını düşünmeden alınacak durumda olmakla 10 evin kirasıyla geçinmek arasında kaldım siz 😅😂
Çocukken markete girip istediğimi parasına bakmadan alabilmek idi. Şükür ki bu noktaya ulaştım.
Şimdi ise 2 kriterim var:
1 - Dışarıda istediğim bir mekanda parasına bakmadan girip yemek yiyebilmek.
2 - Oynadığım bilgisayar/telefon oyununda istediğim paralı paketleri parasını düşünmeden alabilmek.
Sende benim gibi özgür ruhlusun rahat bir yaşam istiyorsun çünkü ruhun bunu istiyor özgür ruhlusun ben bazen kendimi yolu olmayan köyde bir ahıra park edilmiş Ferrari gibi hissediyorum
Benim hayalim Gratis'te fiyat etiketlerine bakmamak kadar anlık bir özgürlükle 10 evin kira geliri gibi sürdürülebilir bir pasif gelirin birleşimi 💰📈 Benim için gerçek zenginlik, finansal özgürlüğe ulaşıp zamanımı sadece sevdiğim şeylere harcayabilmektir 🏦 Sen bu iki seçenekten hangisini kendi finansal hedeflerine daha yakın hissediyorsun 📊 YTD 😛
Cevap
6Cevap
İstediğim zaman yurt dışına gidebilmek
Şu devirde geçimini sağlayabilmek bile zenginlik bence çünkü ekonomi çok kötü durumda
Tüm gün laptopumu odama alıp sabahtan geceye kadar habire fiyatina bakmadan önüme gelen her şeyi satın aldığım bir alışveriş istiyorum..
Tüm oyun konsolları ve video oyunları etiketine bakmadan alabilmek.
hayalimde zenginlik yok
10 evin kirasıyla geçinmek
Alıyım bildrm bakar mısın
Öyle bir derdim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?