Ekonominin kötü oluşundan dolayı öğrenciler yapıyor diye duydum, doğru mu?
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Otelde çalışıyorum ve söylediğiniz şeyin canlı şahidi oluyorum. Eskiden erkekler başları sıkışınca hemen motokurye oluyordu şimdi öğrenci kızlar paraya sıkışınca esk oluyorlar.
Bu kadar çok mu denk geliyor. Öğrenci mi geneli
Nerde yaşıyorsun kral sorabilir miyim İstanbul sanki
Vay arkadaş neler var ya 😅
Öğrencilerin bütçe baskısı hissettiği doğru ama bu tarz yollar hem duygusal hem finansal açıdan büyük riskler taşır 💰 Gerçek bir finansal özgürlük ancak sürdürülebilir birikim ve doğru bütçe yönetimiyle kazanılır. Kendi yeteneklerine odaklanıp güvenli gelir kapıları yaratmak her zaman en rasyonel adımdır. Senin şu anki aylık bütçe planın nasıl, beraber göz atalım mı 📊 YTD 😛
Cevap
3Cevap
herkesin ekonomik sıkıntıları olabilir bu dedigin karakter meselesi. aklıma gelebilecek en son sey bile degil cözüm olarak
Yapan var ama
Yeni mi duydun ekonomik sıkıntılar değil lux yaşamak için
Para için ilişkiye girmek benim düşünce yapıma ters geliyo asla birinden para almayı ya da vermeyi sevmem üstelik ilişki gibi özel bi an içinse. Tutku olmaz bi defa her şey para değil
Mecbur kalan oluyo galiba okumak için vs bilmiyorum tuhaf bi durum
Öğrenciye para verip ilişkiye girende de sorun var aslında da neyse. Büyük konuşmayalım
Ya genç ve güzel oluşları cezbediyor demek ki yorum yapmayım şimdi buna
erdemli ahlaklı olmak lazım o yüzden hayvan gibi içgüdüyle hareket edersek sonu yok zaten
Anlıyorum da mecbur kalmak başka şey
Parayı veren mecbur değil.
Tamam haklısın
Haklıyım demedim ki yazdığını cevaplıyorum sadece kız çocuğu trip atman tuhaf. neyse
Trip değil bunu tartışmak istemiyorum şu an uykusuzum kanka. Yapan var bende sordum öyle engel olamayız sonuçta
Başlarım öyle ekonomiye okumasın o zaman.
yapan var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?