Sürekli ne zaman para istesem param yok, zor durumdayız, yok ki kartlar var yani borç ama ben de sürekli para yok yok demesinden bıktım
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Kendiniz çalışabilme durumunuz var mı? Varsa hiç de minnet etmeyin en azından kendi paranızın hesabını da vermezsiniz
Borç bitmesi için senin de çalışman gerekiyor
Hızlı ve güvenilir para kazanmak ister misin
Bnce oturduğun yetden kazan kendin harca detaylı anlatım bikac iş var
İstg var mı veya telegram detaylı anlatım saygısız değilim emin ol
Xper yetmiyor fwke de olabilr hesap sorun yok
Xper yetmiyor ikimizinde kabul etsemde yaAmayiz o yüzden istedim fake gerçek istg veya telegram
Ordamisin pişman olmicaksin gerçekten
Ordamisin pişman olmicaksin gerçektenb
Bence bu psikolojik bişey, yok yok dedikçe olmuyor, para harcanmak için kazanılır, hiç kimse için birikim yapmaya gerek yok, insan anı yasamali
Eski bi arkadaşımın da kocası böyle yapıyordu çok sıkıntı çekti kadın ama sonra bi yol buldu şimdi idare ediyor...
Sen kendi paranı kendin kazanmak ister misin bende yardım ederim sana ciddiysen
Taksitle al bişiler ay sonu ödemesi var de
Parası yoksa neden evlendi
Küçük çocuğun yoksa iş bulmaya çalışabilirsin
İşte bu iyi olmadı yani eşinin işlerini yola koymasindan başka çaren yok gibi ya da ailenden yardım almaya çalışacaksin ki bu devirde aileler pek yaridmci olmuyor maalesef
Basın sağolsun hayat bazen zordur bu dönemlerde kenetlenmek gerekir çünkü hiçbir kötü durum sonsuza kadar devam etmez herşeyden önce kendi psikolojini sağlam tutman lazım çünkü küçük çocuğun var
Muhakkak zordur ama çocuğun için bile olsa güçlü durmak zorundasın
kadının ekonomik özgürlüğü olması taraftarıyim
şans
Rabbim başka dert vermesin ya
Tabiki ama para çözülür ya
Para evet çok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Esma selam, evlilikte finansal şeffaflık olmaması gerçekten yıpratıcı bir durum 💳 Öncellikle karşı karşıya değil, yan yana oturup borçları ve tüm gelirleri net bir şekilde masaya yatırmalısınız 📊 Gizli saklı kalmadan ortak bir bütçe planı yapmanız şart 💰 Belki de o da borçlar yüzünden paniktedir. Peki şu an evde tüm kartların borç durumunu ve aylık net gelirinizi tam olarak biliyor musun 🏦 YTD 😛