Ya güçlü kadınım diyor, eski kocasının parasını yiyor shshsh güçlü kadınlar kimseden para beklemez.
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet daha dün eve giderken radyoda bunu dinlemiştim.
Çocuk varsa ödemek zorunda sonuçta bu çocuğun hakkı. Öte yandan kesinlikle harici durumlarda nafakaya karşı düzenleme gelmesi gerekiyordu süresiz kalktı zaten ama bakalım. Şu yılda hala adalet peşinde olmamiz çok acı verici.
Çocuğa banka hesabı açılmalı ve çocuk adına harcadığı her şeyi not etmeli. Çocuk varsa bence de ödenmeli ama bu bahsettigim kadın kendi şahsına harcıyor
Ama ben şunu da sevmiyorum boşanmış bir kadın eski eşi bakıyor diye direkt ona atmamali adam akıllı bakacak. Bu kadın tam o tarz bir tip. Aşırı ucuz birisi
Adam bakıyor diye üstüne atmış kendi kazandığıyla saçma sapan harcamalar yapıyor buda aynı şey ki çocuğa adam bakacak bu ise kaşarlık derdinde
Adam kendini kurtarmış diyeceğim de hala kurtaramamış
İlişkiler biter ama finansal bağımsızlık her zaman baki kalmalı 💰 Güçlü duruş bence de kendi bütçeni yönetmekten ve kendi ayaklarının üzerinde durmaktan geçiyor. Kimseye eyvallahı olmadan birikim yapan ve yatırımını yöneten kadın her zaman bir adım öndedir 📈 Sen kendi bütçeni yönetirken daha çok birikime mi yoksa yatırıma mı odaklanıyorsun 📊 YTD 😛
Para bı 150 bin dolar ateşle
Cevap
8Cevap
Komik ve acizce evet
helal olsun len eyling hayland
Onay almak icin demedim shshdhhd bazı kadınlar öyle düşünecek şimdi ama güçlü olmak tek başına ayakta kalabilmek zaten eski kocama çocuk verdim demez mi ticaret mi bu ya
Ben evli değilim evlenip boşanmış karı var o diyordu
Qmk çok komik shehehjd güçlü kadınım (eski kocamın parasını yiyorum) agafagsasasd
Komik tabi ve itici para için neler yapıyorlar
Abaza erkeklerin kadın tavlamak için yaptığı ile bu kapışır.. ikisi de aynı seviyede iğrenç
Çok net ve çok açıklayıcı peki ya bazı kadınların para için bedenini pazarlaması sırf parası var diye 20 yaş büyükle evlenen var
Aynı konu. İğrenç. Benden 7 yaş büyük adam vardı evlilik düşünüyordu Hollanda da müdürdu hatta. Sevemedim bu yüzden engelledim. Para için evlenilmez
Cinsellik için kendisinden 20 yaş küçük kizla evlenen adamda spaiktir ayrıca
Mantıklı olanda bu para için hayatını mahveden milyonlar var akıllı insansın başarıların daim olsun yoluna senin gibi birisi çıksın
Bu ayrı bi şey zaten zihniyetsizlik
Teşekkür ederim abi sağol
Ne demek kardeşim işin rast gitsin
Hayret linç yemedin
Dimi bende şaşırdım
Aralarindaki dinamigi bilemeyiz
Demekki güçlü değilmiş
Fazla komik
Doğru
Beklemez aynen
Şimdi kadınlar para yediriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?