Olası evlilik için para mi biriktireyim?
Yeni araba mi alayim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 17 bin euroyla birkaç şey yapabilirsin Öncelikle bir kısmını acil durum için kenarda tutup kalan parayla yatırım yapabilirsin İstersen kendine güzel bir tatil yapabilir yeni yerler görebilirsin Peugeot aracın işini görüyorsa değiştirmek yerine bakımını yaptırıp kullanmaya devam edebilirsin Bir miktarı da eğitimine veya sana ileride daha fazla kazandırabilecek bir beceriye ayırabilirsin Ev almak gibi bir planın varsa peşinat için biriktirmeye devam etmek de mantıklı olur Ben olsam paranın hepsini tek bir yere koymak yerine bir kısmını kenarda tutar bir kısmını yatırım yapar bir kısmını da hayatımı güzelleştirecek şeylere ayırırdım.
Teşekkür ederim güzel mesaj için. Ben kararsız kaldım, yani eğer ileride evlenme şansım olsa evlilik ve ev için biriktirmem gerek. Diğer yandan genç yaşt güzel araba alabilmek de isterim, aynı aynı yatırım veya tatil. Bunları galiba biraz bölmem lazım, kararsız kaldım.
Harika bir yaştasın ve 17 bin euro güzel bir birikim 💰 Avrupa'da yaşadığın için acil durum fonu ayırdıktan sonra kalan parayla yüksek enflasyona karşı Euro bazlı borsa endeks fonlarına (ETF) bakabilir ya da düşük riskli mevduat ürünlerini değerlendirebilirsin 📊 Aracın borçsuzsa paraya dokunma, bırak yatırımın senin için çalışsın 🚀 Kendi araştırmanı yapmayı da unutma dostum. YTD 😛 Şu an birikimin boşta mı duruyor?
Cevap
2Cevap
Bana bı 60 Euro ateşlene kardeşim
Ne yapacan o parayla? İBAN AT
Psikolojim yqrqk gibi tedavi edicem kendimi
nasil bu hale geldin? biri bir sey mi yapti
Her onume düşen bir çok şey yaptı ahdhhshdhs
cok gecmis olsun Haaland, insallah daha iyi olursun.
Neyse zaten şakasina dedim aç değilim yatırım olarakta parayı 10 a bölüp ufak yatırımlar yapmani öneririm bir miktarla altın diğer miktarla araba gibi. Almanya'da 5 bin Euro'ya dahi araba var
Büyük yatirimin riski büyük olur.
Altın alacaksan da altın değer kazandıkça üstüne eklenenleri faize yatır ufakta olsa riske de girmezsin çoğalır
Faizden gelenle de araba alabilirsin ya da ev kredisi ödersin
evet hissetmistim ciddi olmadigini ama ben ciddiyim sordugum soruda. Buyuk yatirim yapmayacam, ama ufak ufak seyler yapmak istiyorum. Ek bir hesap acip her gun faiz aliyorum. Onun disinda biraz birikim ve biraz keyif.
Aldığın altınlar değer kazandikca bozdur atıyorum 7 ye aldıysan 10 olduğunda geri sat. O 3 u faize yatır 7 ye başka altın al
Mal varlığını sigortalattir derim. Özellikle nakit varsa ve altın varsa. Bak bir tanesini kaybettin diyelim veya düşürdün. Sigorta geri ödüyor shdhdhhd
Tr de olsan kripto derdim şirketi olan tanıdığım var. Ama çok iyi anlamak lazım borsa ve finans raporlarını takip edip aza alıp fazlaya satmak gerekiyor. Seni böyle riske sokmayalim. Sen dediğimi yap istersen tabi
kripto ve borsa isinden hic anlamiyorum cidden ama altin isine girmek istiyorum ufaktan, annem ve kardesim anliyor. Nakit hic para yok, hepsi farkli hesaplarda.
Bankada faizde kalsın ama 1 yıldan fazla tutma
Tr de faize yatırma.
Türk lirası ile faize yatırmak mantıksız
Yok sen iyi yaptın parayı başka hesaplara bolersen banka aylık mi neydi bir miktar alıyor onu da almıyor tutar düşük görününce en iyisini yapmışsın
para avrupa'da hesapta, turkiye'de hesabim vs hic yok.
Tamam olmasın hiç derim. Paran erir faizde olsa bile
anladim tesekkur ederim guzel bilgilerin icin vs
Rica ederim. Tanrı daha çok versin
insalah amin cumlemize
bedellini ödedin mi reis
Aç peşinde olanlar hemen çullanır şimdi kaaaaç 🤣
Hahahahhaah şey anlamında soruyorum; yatırım mi yapayim, daha mi fazla birikim mi yapayim olası bi evlilik için yoksa yeni bir araç mi alayim
Tr yolla altın al
ne kadar kazanirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?