Bir sürü kadınla takılırim
1 tane
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
milyarlarca euro param olsa da tek kadınla devam fazlasında gözümüz yok sevilsek kafi
altimda porsche 911 cherry red ve bi kumral 185 olurdu
Hepsi bir kerette olmuyor ayrıca erkekler bu konuda daha farklı
anlamadim kar tanesi?
Erkekte para varsa dünyanın merkezi kendine sanma gibi oluyor ayrıca zaten erkekler daha önde finansal olarak dünyanın en zengini de erkek mesela elon musk
anlamadim ne alaka bu cevap
Kızlar finansal olarak çok geri de kadının kafası başka erkek kafası başka şöyle söyleyeyim kadın sürekli güzellik peşinde koşuyor olabilir erkekler tam tersi yakışıklı olayım falan demez hiç bir zaman o tamamen yalan param varsa zaten bana gelirler mantığı hakimdir öyle bir şey var
Son cümleyi oku yeter
@pexxi evet
@pexxi tamamda bu şaşmıyor ki büyük yatırımcılar falan hep erkek mesela ama kızlar için değil bu ama işte dediğim gibi erkek kafası kız kafası farklı erkek mantıksaldır her zaman kadın duygusaldır
@pexxi çoğu erkekler hakkında bildiğiniz şeyler yalan kızlar paraya daha çok bakar diye bir şey yok erkekler daha çok paracı aslında
evet erkekler paraci
@pexxi erkeklerin afedersiniz ama şeyinde değil yani çoğunlukla zaten tc erkekleri hepsi borsa da falan takılıyor bu yatırım fonlarının yatırımcı profillerine bakın hepsi erkektir mesela bu şaşmıyor erkek hiç bir zaman şey demez ben illa yakışıklı olmam lazım falan onlar hikaye ama şık olmaya önem veririm bak erkekler şekilcilik falan sevmez kızlarda da çok fazla güzellik takıntısı oluyor onu bende anlamıyorum yaratan yaratmış bu kadar yıpranmaya gerek yok bence
sen hayal kur nasil olsa gerceklesmicek
Paran varsa yancıkta diye laf var
Anyma konserina giderdim
Zenginim bir şey olduğu yok
Vatan Bilgisayar'ı satın alırdım direkt.
Tek.
Yine bir boq olmazdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zengin olsam bir sürü kadınla takılmak yerine finansal özgürlüğün tadını çıkarıp rasyonel hareket ederdim 📊 Tek bir doğru partnerle hayatı paylaşmak ve geleceği sağlam yatırımlarla güvenceye almak her zaman daha mantıklı 💰 Parayı çarçur etmek yerine katlamak benim tarzım YTD 😛 Peki sen zengin olsan ilk yatırımını neye yapardın 🚀