Zenginlerden taktik istiyorum 😂 şu an 28 bin kazanıyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Zenginlik birleşik getirinin gücünden geliyor. Zenginler böyle zengin oluyor, ne kadar kazandığının bir önemi yok, kazandığın ile ne yaptığın önemli. 1 TL ile zengin olabilirsin, 1.000.000 TL ile zengin olamayabilirsin. Birleşik getiri en iyi ticarette ve borsada çalışıyor. Ama tercihlerini doğru yapman ve sabretmen gerekiyor yoksa olmaz
Aylık maaş ile hiç kimde zengin olmaz. 200 bin de olsa zengin değilsin. Kazancınla yaptığın yatırımın üretebildiği nakit akışı zenginlik yaratır. Para senin yerine çalışıyorsa zenginsindir. Sen para için çalıştığın sürece de fakirsin
Selam dostum, İzmir'den Eko ben. Şu anki 28 bin liran başlangıç için fena değil ama zenginlik sadece kazandığın rakamla değil cebinde ne kadarını tutabildiğinle alakalı. Aylık kazancın ne olursa olsun yarısını yatırıma yönlendirebildiğin an finansal özgürlük başlar 💰 Rakamlara takılmak yerine birikimini hisse, altın veya fon gibi araçlarla büyütmeye odaklanmalısın 📈 YTD 😛 Peki şu anki gelirinden kenara hiç ayırabiliyor musun? 📊
Her ay maaşının %10'unu yatırıma ayırırsan 10-15 sene sonra finansal özgür olursun. Küçük paralar zamanla büyür.
Evleşmiş yaşlanmış olurum o zamana
Evlenmiş
Yatırım yapmadan zengin olunmaz. İmkanına bağlı. Daha fazla koyarsan paran yuva yapar ve artar. Sepet yapacaksınız. Altın, yatırım fonları ve vadeli mevduat ile.
Sağlığın yerinde ise en zengini sensin
Karnını duyurursan iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?