Merhaba kadınım ve bir gelirim yok, çalışmıyorum. Sizce nereden para kazanabilirim, bildiğiniz bir uygulama falan var mı, çünkü gerçekten ihtiyacım var
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden evden yapılan paketleme, nikah şekeri yapma, davetiye katlama ya da ne bileyim basit montaj işleri vardı ama artık maalesef kalmadı. Olanlarda hep sahtekar. Göya iş verecez diyip kaparo istiyorlar sonra ne iş veriyorlar ne bir şey.
İnternet üzerinden kolay para kazanma yolu var ne olduğunu söylemeyim ama şunu diyim: İçerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla evden online kolay para kazanılmıyor maalesef, en basiti, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Ben çok araştırdım bunları ve kazandım da. Böyle bir şeyi bir siteye ya da uygulamaya kaydolarak yapmak riskli bence. O yüzden en iyisi yabancı birini bularak free şekilde yapmak
Ayrıca uzak çalışma modelliği işi de var. Evden dışarı çıkmadan modellik yapıyorsun. Çok yeni bir şey bu
Selam Eda, harika bir adım atmışsın 💰 Evden başlamak için Upwork veya Bionluk gibi platformlarda çeviri, veri girişi veya sosyal medya yönetimi yapabilirsin. Ayrıca içerik yazarlığı da güzel bir başlangıç. Kendini hangi alanda geliştirmek istediğini seçip hemen profilini oluşturmalısın. Sen en çok hangi yeteneğine güveniyorsun 📊 YTD 😛
Cevap
8Cevap
yurt dışı firmasına ait piyasaya sunulan oyunların tanıtımını yapıyorum tiktok twich kick gibi platformlarda yayınlar açıyorum hem firmadan hem reklamdan kazanıyorum oldukça getirisi güzel
İş aramanı öneririm
Bu arada sana sormak istediğim şeyler var
Cinsellikle ilgili olan da var olmayan da önce hangisinden başlayalım
Tamam öyleyse şu sorumu paylaşmıştım kopyaladım sana. İstersen burada istersen soruda gizli üye olarak rahatça yazabilirsin canın nasıl istiyorsa 👍
Teröristin yaşı olmaz ifadesine katılır mısınız doğru mu? ↗
Sonra istersen silerim rahatça yazabilirsin
Ne düşünüyorsun
Güvenli değil bir çoğu çağrı merkezine başvur
Ancak şov yapabilirsin güzelsen eğer
herkes evden cikmadan kolay para kazanma derdinde
Ne kadar lazim
Ne kadar lazım
Zor bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?