1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
5Cevap
Sence pahalı değil mi? İnsanların koca bir günü 1 kg köfte alabilmek için çalışması çok mu normal
bunun biri hazır biri ha zır değil köfteyi pişirik kaç liraya satacaklar 1 kilosunu
Et pahalı değil bence insan emeğinin karşılığı ucuz
20 yıl önce asgari ücret ile kaç kilo. şu an kaç kilo alınıyor fark varsa pahalidir
Oyke zaten her yıl daha da artıyor bu
Çiğ köfte ve köfteyi (köfteci Yusuf) oradan bakıp et pahalı değil demiş HAHSHSHHDHD bagirdim
Çiğköfte daha pahalı demişsin de 1 kg olduğu icin olabilir normal köfte 500 gr gahdhshd gramaj farkı var
Cigkofteye de et konuluyor etsiz çiğkofte ise haklı ama serbest piyasa işte
Sebepleri bence birisii araya aracı kurum sokuyor oluşu satarken köfteci yusuf komisyon vermiyor etin üretimini de kendisi yapıyor komagene ise hazır alıyo çigköfteyi yanına yeşillik vs koyunca güya o para işte
Bu etsiz çigköfte komagene direkt
Bilmiyorum abi komşumuz var dükkan sahibi hazır geliyor demişti paketli olarak 20 kg luk halde
Serbest piyasa...
Evladım franchaizing yapıyorsa her dükkan fiyatı kendi belirler. Kurumsallikla alakası yok yemek sektöründeyım yıllardır
Tarım koop markette 400 gram dondurulmuş kıyma 225tl di kilosu 563 tl bence pahalı değil
Pahalı reis.
Ekonomi olarak iyiye gitmediğimiz aşikar. Bundan kaçamayız. Eskiden 140.000 TL'ye Mercedes alıyorken şimdi iPhone 17 Pro Max almaya kadar götürdü bizi. Cidden fiyat algımızda aşırı bir bozukluk var.
Ben umudu kestim ülkeden reis. Ekonomi olarak mutlu değilim zaten. Bazen sevgilin olduğunu düşün bir kafeye gidiyorsun pat 700 TL gidiyor 2 kahveye. Sonra da neden doğum oranları düşük, evlilikler olmuyor diye Tüik ile Aile bakanlığı telaşa düşüyor. Sorsan bahanesi ekonomi değil. Yav he he. Siz bu hale getirdiniz insanları, paraya para katan bir kesim cenneti yaşarken diğerleri cehennemde yanıyor şu an. %15'lik bir kesim var, felaket iyi konumda diğerlerini görmüyorlar bile. 35 milyon icralık dosya var şu an. Kredi kartını al milletin elinden bak nasıl da ortalık çölleşiyor.
Düğün kadar gereksiz başka bir israf yok. Onu neden diretiyorlar anlamıyorum. Başkaları eğlenecek diye borca girmek nedir.
Kadınların ailesi diretiyor. Aslında kız da istemiyor da aklına giriyorlar.
En güzeli bekarlık boş ver. Bizim toplumda düğün fetişi var, vazgeçmezler. Elalemi eğlendirince madalya mı takıyorlar anlamadım.
Yaptığın masrafa değmez. Kadın da zaten damada yedirmiyor onu, yine olan erkeğe oluyor.
Hayatımda 2018'den bu yana hatun yok, kafam rahat. Birikim de yapıyorum, kendime de vakit ayırıyorum mis.
Var tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Et fiyatları alım gücümüze kıyasla hâlâ bütçeleri zorluyor 💰 Gelirimiz aynı oranda artmadığı için 750 TL gibi rakamlar mutfak masrafında ciddi bir kalem oluşturuyor 📉 Bütçeyi dengede tutmak için harcamaları iyi yönetmek şart. Sen aylık gıda alışverişi bütçeni korumak için nasıl bir yöntem izliyorsun 📊