Önceden de 6 ay gram olarak bekledim, sonra fona geri döndüm, bu sefer de geri altın çıkınca altına yöneldim.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önceden de 6 ay gram olarak bekledim, sonra fona geri döndüm, bu sefer de geri altın çıkınca altına yöneldim.
Cevap
7Cevap
Bazi borsalarin endikasyonlarini bilmeden neden yatirim yapiyrosunuz? Altin borsasi şu an icin yatirimdan uzak zamanda
evet haklisin altın kazandırmıyor ki zaten millet altın hastalık ikinci kere zarar ettim bundan sonra tek yatırım fon olcak altın bi anda düşüyorda taki olarak güzel ama yatırım olarak riskli kalanlar artik gram altın olarak dursun bundan sonra fon alicam yengem altinini bozdu 30 bini attı hesaba 3-4 ayda 70 bin oldu
fon olarak
baya kar etti
Düşünsene %1000 yapmiş bir seye yatirim yapmişsin. Satış trendine girmiş artik dimi alış dönemi nedir? Altin dibi görür bakarsin kimse elini sürmez o zaman dip fiyattan al alabildigin kadar
evet ama simdi gramdan kalsa zarar eder miyim diyolar cikacak ama kuyumcular dusebilirde diyo
Ya altin her daim para. Çikar ama uzun vadeli yatirimdir. Benim eşimde 700 gram altin vsr mesela kadin kazandi. 12 senedir hic dokunmadi kazandi. Satti mi? Hayir. Kalsin misali altin boyledir yani SATILMAZ/ALİNIR
mecbur kalinca bozuyorum ben ihtiyaç olunca 😂
Yaa o kadar olur
Öyle habire oynama bak beni sinirlendirmeyin öyle habire fon mu değiştirilir ya paranı millete kaptırma
haklisin daha degistirmicem bunlarda gram olarak dursun hesapta ama fona yonelcem fon daha karlı
Fona yönelceksen orada dur değiştirme zırt pırt fonunda yönetim gider ücreti var yüzde kaçtı tam bilmiyorum bi ona bak
evet haklisin kesinti oluyor ama daha fona devam
Tamam kal orada çıkma kazanırsın inşallah
Gusül alırken kulak arkalarını göbek deliğini falan daha dikkatli yıka var bir cünüplük
he valla bende bi şansızlık var ama ya çok düşünüyorum gelecegi maddi konuları vs. ondan engel cikiyor ya da ne bilim şansızim
en kazançlı fon bence çünkü altın çok düşüyor ve zaman alıyor çıkması
Fon tuzagi hemen atilmicaksin
fon degil altın kandırdı aldı düşmeye başladı gecen hafta 7 binlerdeydi simdi 6 binlere düşmeye başladı
Beklicektin bitanem degistirme zarar edersin aynen boyle
tamam o zaman gram altın olarak kalsın onlar hesapta fonuda ayriyeten birikimle alırım
Gram altında 2027 yılı sonuna kadar düşüş/yatay seyrin devam etmesini bekliyorum.. son yükseliş ölü kedi sıçrayısımdan ibaretti !!
Hata ettin.
altın isine girmicem kalanlar altın olarak kalsin cikarsa bozarim ama bundan sona fona yonelcem fon daha çok kazandırıyor
Sepet yapacan yatırımda.
yüksekteyken satım yapılır alım değil
Ee yarısını ona yarısını ona yatır
Yılbaşına kadar altin dalgalı diyorlar o yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, işte piyasanın en klasik tuzağına düşmüşsün. Finansta buna yüksekten alıp düşükten satma psikolojisi diyoruz 📈 Dönem dönem herkesin başına gelir.
Sürekli treni kovalayıp varlık değiştirmek yerine bir strateji belirleyip sabırla beklemek her zaman daha çok kazandırır 📊
Bence Panik yapma, kendi araştırmanı da yapıp sakin kalmayı dene. YTD 😛
Peki fonlarda tuttuğun dönemde kâr elde edebilmiş miydin?
evet ediyordum günlük olarak acaba hepsini bozup tekrar fona mı gecis yapsam
Trendi kovalayıp sürekli dalgadan dalgaya atlama dostum, sakin kalıp stratejine sadık olman lazım 📈💰 YTD 😛