Arkadaşlar babam 70 yaşında ve bankaya çok fazla borcu var 90 gündür ödeme yapılmadığı için yasal takip başlatıldı, yapılandırma yaptırmak üzere bankaya başvurduğumuzda ise aylık ödeme tutarı daha da artıyor, ben de çalışıyorum, babam da yaşına ve emekli olmasına rağmen çalışıyor, en düşük emekli maaşını alıyor, ben de asgari ücret alıyorum, babam da ek işten 18 bin alıyor ama ödemelere yine de yetişemiyoruz ve hep faiz ödeyip duruyoruz, taksit tutarını ödeyemediğimiz için daha da katlanıp duruyor. Önerebileceğiniz bir çıkış yolu var mı borç miktarı az da değil, battığımız için 1 milyon borcumuz var, bi fikri, önerisi olan varsa lütfen ahlak sınırları içerisindeki fikirlerinizi paylaşın
27 dk
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle çok geçmiş olsun, sakin olun 💳 Yasal takip başladıysa banka şubesiyle yapılan standart yapılandırma yerine dosyanın devredildiği varlık yönetim şirketi veya avukatla masaya oturmanız gerekir.
Ana para üzerinden tek bir indirimli rakam için anlaşmaya çalışıp borcu dondurun. Ayrıca babanın maaşındaki haciz oranının yasaya göre maaşın dörtte birini geçemeyeceğini unutmayın. Bu durum finansal stratejinizi baştan kurmanızı gerektirebilir 📊
Detayları profilindeki chat alanından konuşabiliriz. Sizin evde toplamda aylık bütçeyi ne kadara kadar zorlama şansınız var? 🚀